Prima pagină » Local » Circulație restricționată cu ocazia organizării Raliului Iașului. Ce străzi vor fi închise

Circulație restricționată cu ocazia organizării Raliului Iașului. Ce străzi vor fi închise

29 aug. 2022, 09:30, 10 ,
BZI.ro, în Local

Asociația Sportivă XS MOTORSPORT, în calitate de organizator al Raliul Iașului 2022, vă aduce la cunoștință că, pentru buna desfășurare și în depline condiții de siguranță a etapei a șaptea a Campionatului Național de Raliuri, Comisia de Circulație a Municipiului a avizat restricționarea circulației pe mai multe străzi, după cum urmează:

– pentru amplasarea Parcului Service – Piața Palat inclusiv Parcarea din fața Palatului Culturii pentru perioada 31.08.2022, ora 12:00 – 04.09.2022, ora 24:00.

– pentru amplasarea și accesul către Parcul Închis Securizat, ce va fi poziționat pe zona pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt – strada I.C. Brătianu (porțiunea dintre intersecția cu Str. A. Bârsescu și Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, precum și porțiunea Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt de la intersecția cu Strada I.C. Brătianu și intersecția cu str. 14 Decembrie pentru perioada 01.09.2022, ora 08:00 – 04.09.2022, ora 24:00.

– pentru desfășurarea probei Superspeciala Iași Rally Show – Bulevardul Independenței pe porțiunea dintre intersecția cu Str. Nicolae Bălcescu și Pasajul Mihai Eminescu, Pasajul Mihai Eminescu – Strada Păcurari pe porțiunea dintre Pasajul Mihai Eminescu și intersecția cu Strada Cișmeaua Păcurari, Strada Anastasie Fătu, Strada Gheorghe Lascăr, Strada Râpa Galbenă, Strada Gării pe porțiunea de la intersecția cu Strada Râpa Galbenă și intersecția cu Strada Arcu în intervalul orar 09:00 – 24:00 în data de 02.09.2022.

– închiderea Pasajului Mihai Eminescu în perioada 02.09.2022 ora 00:00 și 03.09.2022 ora 08:00 necesar desfășurării probei Superspeciala Iași Rally Show, cât și pentru demontarea/montarea separatoarelor de sens.

– închiderea Parcării de pe Bulevardul Independenței (fosta Romtelecom) în intervalul orar 09:00 – 24:00 în data de 02.09.2022 necesară pentru accesul publicului.

– închiderea Parcării de pe Bulevardul Independenței (în fața Casei Studenților – Piața Mihai Eminescu) în intervalul orar 09:00 – 24:00 în data de 02.09.2022 – necesară desfășurării Concertului Rock din cadrul aceluiași eveniment conform Acordului de Parteneriat încheiat între A.S. XS MOTORSPORT și Casa de Cultură a Studenților Iași.

Raliul Iașului este o competiție oficială, a șaptea etapă a Campionatului Național de Raliuri, întrecere organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv cu acordul Ministerului Sportului, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. La ediția din acest an a Raliul Iașului, în perioada 2-4 septembrie, vor participa peste 70 de echipaje din țară, dar și din Turcia, Ungaria și Bulgaria.

Comentarii
  • Ceva despre poluare ? Sonora si a mediului ? Nimic ?
    Fluidizarea circulatiei, nimic ?
    An de an aceeasi reteta !
    Iar turma vine si se holbeaza.

  • Cea mai mare prostie – sa faci raliu in oras. Dar sa curga banii pentru baietii destepti, fraierii sa inhaleze noxele si sa stea in trafic ca oile, pe strazi ocolitoare.

  • Raliu in centrul unui oraș reședință de județ? Băi, voi sunteți normali? Dați peste cap pentru aproape 6 zile un oraș întreg pentru niste rahaturi de mașini și o întrecere egală cu zero dpdv al interesului public și al competenței la nivel european?
    Ce bani se spala aici? Cine are interes sa organizeze prostia asta? Ce fel de sport e ăsta să faci raliuri in centrul unui oraș?
    Ce oraș de căcat…

  • cine organizeaza asa ceva in Iasi ???????????? atata zgomot si poluare , motoare turate la maxim , bre ?????????!

  • Federației Române de Automobilism Sportiv cu acordul Ministerului Sportului, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.????????????????? Bre , in Iasi asa ceva ?????? Aveti mintea la cap ??????????????? Atata zgomot, motoare turate la maxim , poluare ……… pentru ce, bre ???!!!!!

  • ar trebui ca oamenii din Iasi sa faca miting in fata primariei sa anuleze aceste eveniment toxic din toate punctele de vedere, pentru locuitori……………………….

  • Pe căldura asta , pârțâit de motoare turate mai lipsea . Orașul ăsta are locuitori , plătitori de taxe și impozite. Plozii lui apavaloaie , fostul consilier județean , aia vând uleiuri pt mașini și organizează raliuri printre casele oamenilor. Acum câțiva ani a fost și un accident mortal la raliul Iașului. Da nu învățăm nimic . Doar ne holbam la tagania făcută în capul și pe banii noștri.

  • Pun pariu că toți protestatarii de mai sus au câte un căzănel euro 3 și fac noaptea cate o liniuță prin oraș.
    Vă plângeți de poluare când ăștia cu raliul fac o singură probă în oraș și de zgomot. Băi…. Zgomotul de la Untold a adus câteva zeci de milioane de euro la Cluj.
    De asta e mereu Moldova în urmă, că nu mai pot unii de grijă.

  • Ce comparatie face si asta, compara untold cu sute de mii de oameni cu raliul IS care aduna cativa zeci de gura casca si inhaleaza cauciucul si poluarea de la cazanele voastre…

  • Nu știu ei de#cars #mcqueen #bucsa 🤣🤣🤣 nu te obosi, bine că unii din comentarii cumpără mașini smechere plozilor să facă ei manevre prin trafic, asta nu mai văd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *