Prima pagină » Titlurile zilei » Circ pe străzile Iașului, făcut de un medic rezident! A dărâmat un stâlp de electricitate în Tătărași și s-a luat în gură cu polițiștii, ca să demonstreze cât este de șmecher! A fost reținut pentru 24 de ore

Circ pe străzile Iașului, făcut de un medic rezident! A dărâmat un stâlp de electricitate în Tătărași și s-a luat în gură cu polițiștii, ca să demonstreze cât este de șmecher! A fost reținut pentru 24 de ore

01 iul. 2021, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Circ pe străzile Iașului, făcut de un medic rezident. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a provocat un accident rutier, iar, când la fața locului au ajuns polițiștii, a făcut un întreg scandal. Alexandru Petriuc a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care pe numele său a fost deschis un dosar penal

UPDATE: Medicul rezident a fost reținut pentru 24 ore de polițiștii ieșeni

Un medic din Iași s-a gândit că nu ar strica să facă spectacol în stradă după ce s-a izbit cu mașina într-un stâlp de electricitate. Alexandru Petriuc a dat de probleme ieri-dimineață. Medicul rezident se afla în cartierul Tătărași când, din motive necunoscute, s-a izbit de un stâlp de electricitate. În urma impactului, stâlpul a fost rupt, iar mașina a fost serios avariată. Polițiștii care au ajuns la fața locului au fost luați peste picior de către medic.
Oamenii legii au încercat să-l testeze cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat. Nici la recoltarea de probe biologice medicul nu a vrut să meargă. Ieri după-amiază, oamenii legii l-au chemat la audieri, luând în calcul reținerea acestuia.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident. Șoferul a refuzat să îi fie prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Un alt medic, găsit „parfumat” în traficul din Iași

De-a lungul ultimelor luni, mai multe cadre medicale au fost prinse „în ofsaid” de către polițiști, în traficul din județul Iași. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe un medic stomatolog acuzat că a consumat băuturi alcoolice, apoi a urcat băut la volan.

„Instanța stabilește pentru inculpatul Amine Benammar pedeapsa de 8 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului stomatolog tunisian Amine Benammar (30 de ani) a început pe 24 aprilie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe acesta, sub acuzația de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Pe 21 februarie 2016, în jurul orei 4:35, inculpatul a condus autovehiculul marca Volkswagen pe bulevardul Dimitrie Mangeron, din municipiul Iași, având o îmbibație alcoolică peste limita legală. Conform buletinului de analiză toxicologică din 22 februarie 2016, la prima probă, acesta avea o îmbibație alcoolică de 1,05 grame la mie alcool pur în sânge”, au declarat procurorii.

Medicul stomatolog, care actualmente lucrează în Franța, a recunoscut totul la audieri. Amine Benammar a relatat că, în noaptea de 20 spre 21 februarie 2016, a consumat băuturi alcoolice la locuința prietenului său, Mohamed A., dar și într-un club situat în zona Complexului Studențesc „Tudor Vladimirescu”, împreună cu amicul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`