Prima pagină » Titlurile zilei » Circ pe holurile Palatului de Justiție din Iași! Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, ar fi izbucnit: „Dar nu mai mori odată?” – EXCLUSIV

Circ pe holurile Palatului de Justiție din Iași! Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, ar fi izbucnit: „Dar nu mai mori odată?” – EXCLUSIV

01 mart. 2023, 02:00, 14 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Circ pe holurile Palatului de Justiție din Iași. Cătălin Sandu, un personaj cunoscut în Iași pentru implicarea sa în imobiliare, s-a speriat de amenințările pe care le-ar fi primit de la Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, s-a ales cu o plângere penală și este acuzată că a încălcat controlul judiciar. Reporterii BZI au intrat în posesia acestei plângeri ce a fost formulată de un personaj cu implicare în piața imobiliarelor din Iași, pe nume Cătălin Gheorghiță Sandu. Deloc străin de lumea interlopă, Sandu a acuzat-o pe Alina Filip că a încălcat controlul judiciar și că i-a adresat amenințări cu moartea.

„Pe data de 20.02.2023, la ora 12:00, a existat un termen de judecată în dosarul civil nr. 6712/245/2017, aflat pe rolul Tribunalului Iași, dosar în care inculpata FILIP ALINA ELENA are calitatea de apelantă-reclamantă, în contradictoriu cu bunica mea, SANDU PROFIRA, care are calitatea de intimată-pârâtă.

În acest context, subsemnatul, împreună cu concubina mea, PUSCASU MONICA MIHAELA, am adus-o pe bunica mea, Sandu Profira, de la domiciliul acesteia, din sat Cucuteni, comuna Lețcani, județul Iași, la sediul Tribunalului Iași pentru a se prezenta în fața completului de judecată. Toți trei am urcat la etajul 2 al Palatului de Justiție, în preajma sălii de judecată în care urma sa aibă loc judecarea dosarului”, se arată în plângerea ajunsă pe mâna ofițerilor de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Circ pe holurile Palatului de Justiție

Alina Filip ar fi izbucnit în sala de judecată.

„În acea locație, ne-am întâlnit cu avocații care au fost angajați de bunica mea pentru a-i reprezenta interesele în dosar. La un moment dat a venit și numita FILIP ALINA ELENA, care era însoțită de o doamnă avocat. În cadrul ședinței de judecată, cei doi avocați ai bunicii mele au invocat mai multe excepții și au formulat mai multe cereri în legătură cu dosarul, moment în care FILIP ALINA ELENA a izbucnit într-un moment de furie.

După ce am ieșit din sala de judecată, pe holul instanței, numita FILIP ALINA ELENA s-a apropiat de mine și a început să ne adreseze amenințări cu moartea și cu acte de violență, atât mie, cât și bunicii mele. Astfel, aceasta i-a spus bunici mele, Sandu Profira, ceva de genul: «Dar nu mai mori odată? Ai sa vezi tu ce ai să pățești»”, se mai arată în plângere.

Alina Filip ar fi încălcat controlul judiciar

Cătălin Sandu susține că Alina Filip a încălcat controlul judiciar, pentru că, într-un alt dosar penal, aceasta nu ar fi avut voie să se întâlnească sau să vorbească cu el.

„De asemenea, FILIP ALINA ELENA mi-a adresat amenințări direct, inclusiv cu moartea și cu acte de violență, reproșându-mi faptul că am dat declarații la DICOT împotriva ei și a concubinului său, CORDUNEANU PETRONEL, spunându-mi: «Nu-i bine ce ai făcut, că ai declarant la procuror, crezi că nu știu?», «Ai să vezi tu ce-ți fac, nu o să-ți fie bine», «Te bag eu în pușcărie», «Te mănâncă pușcăria».

În acest context, am solicitat imediat intervenția jandarmilor care asigură paza în incinta Palatului de Justiție, la sosirea acestora, Filip Alina Elena plecând. Consider că numita Filip Alina Elena a săvârșit cu intenție directă infracțiunea de amenințare și că aceasta, aflându-se sub imperiul măsurii controlului judiciar, a încălcat obligația instituită de judecătorul de drepturi și libertăți prin hotărâre judecătorească definitivă”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după circul de pe holurile Palatului de Justiție.

Comentarii
  • Da ea numai face puscarie? De ce nu este pedepsita conform legilor?! Bine ca lăsați liberi oameni cu dosare grele si țineți arestați oamenii nevinovați!

  • Asta se vede

    Ăștia unul nu ar trebui să fie în libertate la ce fapte grave au comis. Dar mai avem pe cineva care să-și asume?! Totul este un mișto și o nepăsare.

  • De unde a avut țiganca bani de țâțe și buze ? a moștenit kilograme de aur am înțeles și muncește cinstit

  • niste rapeni care ar trebui pusi la munca in folosul comunitatii vreo 20 de ani.

  • Criminalilor

    Unde e justiția când ei au chinuit omorât și bătut atâția oameni? Le e frica judecătorilor de ei sau ce se întâmplă de nu își fac datoria?

  • Diavolita asta de femeie trebuie sa rămână la puscarie diavolita asta se crede ca ea face ordine în Iași diavolita asta trebuie arestata îndată ori politia și magistrații au frica și sunt șantajați de ea ? Are multe dosare arestați diavolu

  • Amanții Alinei

    Înșelăciuni. Cămătărie escrocherii ducerea în eroare a martorilor și multe altele ?de ce sta afara ?și mai incalca și niște reguli De ce zice sa moara batrana ca nu a câștigat casa ce vrea forțat casa?

  • Ce drighibală multa si zabaloasa. Cioara borâtă fu…ă de un țigan. Doua ciori care fac cra cra…
    Faceti un exercitiu de imaginatie simplu:
    Cioara de phetronel peste drughibala asta de halina. Cand vreodata, cum si in ce fel ar reusi acest gras obosit sa o patrunda pe aceasta spurcaciune aproape cat el de mare? Cam cum? Pai ala nu ajunge cu p..a in pi….ă nici daca isi pune prelungitor 🤣
    Urate spurcaciuni si borâturi! Cra cra cra

  • Sandu Cătălin Gheorghiță este infractorul din Mega dosarul de înșelăciune de peste 2,5 milioane de euro !! Ciudat ca tit el da la ziar când el a înșelat jumătate de Iasi .Nume grele au fost înșelate de Sandu Cătălin Gheorghiță .

  • Aly si Expres din Ferentari

    Ramona Corduneanu tu te ai făcut vedeta cu chizd__u flocos si cu tăieturile cu sabia de la doctorii esteticieni !!! Adrian Beleaua e la pușcărie și tu iar te furi cu peștii din Ferentari unde ai dus 55.000 mii de euro si un kg de aur sa te bage in seama .Hai ca te duci urat rau la pușcărie alături de Sandu Cătălin Gheorghiță ca a ți înșelat jumate din Iasi .Nu mai zic de spălări de bani ca nu ai cum sa ți justifici banii ca in Elveția la PUF nu ai avut carte de munca.

  • Ei hai nu fiți răutăcioși , Alinuca acum vreo zece ani arată bine și se Fotea bine pe la Puff in Germania , adică eu am fost mulțumit de ea la un număr oral si normal la un puf in Köln

  • @Jude…..;))))))))tare

  • Ramona Ferentari

    Client tu cred ca ai futut o pe Ramona Corduneanu ca românca de Alina nu a fost niciodată in Germania.

  • Auzi la Ramona ca cică nu Alina se fote , poate ca toate sau bulit !, japoneza , elvețianca, nemțoaica , toate au fost la produs pe carte, nu mati tine palma ca ți-o spargi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *