Prima pagină » Titlurile zilei » Circ în sânul Inspectoratului de Poliție Județean Iași! Un agent a fost „turnat” de colegi, fiind beat la volan. Avea o alcoolemie uriașă, deși era în timpul serviciului – EXCLUSIV/FOTO

Circ în sânul Inspectoratului de Poliție Județean Iași! Un agent a fost „turnat” de colegi, fiind beat la volan. Avea o alcoolemie uriașă, deși era în timpul serviciului – EXCLUSIV/FOTO

22 iun. 2024, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Un polițist a fost „turnat” de colegi, fiind beat la volan. Totul s-a întâmplat la Hârlău, joi, 20 iunie 2024, când omul legii era în timpul serviciului. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și piardă slujba și se poate trezi cu o condamnare

Poliția orașului Hârlău a ajuns în atenția șefilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. S-a ajuns în această situație după ce un agent a fost prins beat clește la volan în timpul serviciului. Ce se întâmplă la Poliția Hârlău pare mai degrabă desprins din filmele de comedie. Polițiștii se urmăresc, se „toarnă” între ei și ajung, de multe ori, în centrul unor scandaluri uriașe. Agentul Mihai Gabriel Furtună a fost prins beat la volan joi. Colegii din secție au fost cei care l-au tras pe dreapta. Nu a fost totul întâmplător. Agentul ar fi plecat de la sediu cu mașina personală la un restaurant. Când voia să se întoarcă, a fost tras pe dreapta și testat cu aparatul alcool test. Reprezentanții IPJ Iași confirmă incidentul, însă nu oferă prea multe detalii.

Un polițist a fost „turnat” de colegi, fiind beat la volan

Ca de fiecare dată, cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași evită să dea detalii clare legate de incidentele sau accidentele în care sunt implicați polițiștii.

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa în orașul Hârlău. La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din orașul Hârlău. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Având în vedere că persoana este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Iași, facem precizarea că la nivelul unității au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern. Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Iași se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Nu este prima dată când are probleme cu legea

Reporterii BZI au aflat că, în urmă cu două-trei luni, agentul a mai fost prins beat la serviciu. Reprezentanții IPJ Iași au transmis că există o anchetă ce îl vizează, dar au refuzat să dea detalii. Cert este că agentul Mihai Gabriel Furtună este un fel de „oaie neagră”. În anul 2022, acesta s-a bătut cu fratele său într-un bar din Hârlău. După incident, a venit la serviciu cu un ochi vânăt.

„La data de 19 martie, în jurul orei 20:00, Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârlău au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că a fost agresat de fratele său în timp ce se aflau într-un bar pe raza orașului Hârlău. Precizăm faptul că persoana reclamată este lucrător la dispeceratul Poliției orașului Hârlău, iar în momentul conflictului se afla în timpul liber. Cele două părți implicate nu au formulat, până în prezent, plângeri penale. Conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul polițistului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu polițistul care a fost turnat de colegi.

Comentarii
  • O fi baut cu sefu 🙂

  • La Iași cei mai incompetenți polițiști din țară în frunte cu șefii lor, cât o mai ține așa

  • La poliția cug polițistul șoric conduce beat un bolid de 80 de euro pe linia unica de transport și subalterni le este frica sal oprească.de la rutieră nu au cum că fratele său iiuhit.nul oprește.
    Într-o zi o să-l testeze si pe el cineva

  • Totul pleacă de la cei care îi pregătesc și îi conduc. Un alt palier este lipsa disciplinei, a ordinelor și dispozițiilor serioase.

  • Colectiv mai dezbinat ca la Hârlău nu există!
    „Unii”,vânează pe „ceilalți”, unul are grija celuilalt!
    Infractorii știu asta, din acest motiv, se fură ca-n codru în Hârlău, ziua în amiaza mare!
    Cine-o zis că peștele de la cap se-npute???

  • Cum nu doresc să vă dea relații dacă, observ că v-au trimis comunicat?

  • Nu se va întâmpla nimic, Luminița Marian de la Comarna, șef de post , beat fiind, în timpul serviciului , a făcut accident cu mașina poliției, accident cu victima. Nu s a întâmplat nimic…e devarat, luni ta a lucrat serios pentru șefii lui.

  • Hârlău live

    „Divide et impera”,în latină „dezbină și stăpânește”.
    Faza-i că nu stăpânește, ci doar face circ, chiar titlul articolului, mai pe scurt, management de 2 lei!
    Și-au găsit colegul băut, maaaaaaaaaare constatare!
    L-au oprit din greșeală, nu-i cunoșteau nr de înmatriculare.
    Râsul curcilor bă!!!
    Da’ pe cei care ies prăfuiți, pe 2 cărări, de la Intim, de la Ciupercă, de la Legenda, de la D’ arc și se urcă la volan, nu-i vedeți???
    Da’ pe cei care-s cu ochii scoși din orbite și cu creierii prăjiți de la droguri, de zici că-s zombi și care fac raliuri prin Hârlău,nu-i vedeți???
    Da’pe cei care circulă băuți și cu tractoare, camioane și remorci neînmatriculate prin comunele limitrofe Hârlăului, nu-i vedeți???
    Nu băăăăăăă, voi, „vă rezolvați” între voi, că altă treabă, nu aveți.
    Circ și circari, de râsul… curcilor!

  • Da bravo,la Hârlău dacă dai o bășină și ai mîncat fasole deja poluarea mediului te afectează, deci la Iacob e crîșmă unde polițiștii pot bea liniștiți

  • Nu e prima dată cînd bea,trebuia făcut ceva,omul era posedat de spiritul lui bahus

  • Oricum măcar pe ăsta nu Lo găsit în cotețul lui Misu

  • Faza mai tare e că băiatul bea de mult timp și nimeni nu a luat măsuri,acum e cam târziu,noroc cu presa că pune presiune

  • Acolo la Hirlau și-a făcut dracul mănăstire,fix la poliție

  • Care politie?
    Care politie ?
    Nu exista asa ceva in Iasi!!
    Pe Copou si Sadoveanu iti este frica sa mergi pe trotuar. Toti avortonii tureaza motocicletele si masinile modificate, merg cu viteza foarte mare devenind un pericol pentru ceilalti si nu vezi niciun echipaj sa patruleze sa le mai reduca elanul.

  • Poliția rutieră își face treaba ,mai puțin Șoric care e blocat pe lotul 🍕

  • Se lasă cu arestări?

  • Se face curățenie,e bine așa, totuși legea trebuie respectată altfel ar fi anarhie

  • Unde e lege nu-i tocmeala
    Furtună e pe mahmureala
    Că la Iacob e deschis
    Și arșița e de nedescris

    • O, voi copii ai urii şi-ai vorbelor deşarte!
      Uşor e să vezi paiul din ochiul celuilalt…
      Nu trebuie nici minte – şi nici prea multă carte,
      S-apuci pisica moartă şi s-o dai peste gard.
      Trăiţi, deci, nu vă iau în seamă…
      Aşa veţi fi mereu – o gloată de mârlani,
      Tot mai scârbit de lumea asta vană,
      Eu beau peste măsură,atunci… când mai am bani.

  • Păcat, băiatul ăsta a lucrat la tf era bun polițist,cred că avea depresie de la nevastă,pe vremuri se cuplase cu Leri

    • Da, tot timpul trebuie să fie altcineva de vină… Că de altfel suntem de trecut în calendar cu cuce roșie.

  • Bă Luciane, agramat rău ești!
    Învață mai întâi să scrii.
    Cât despre mitologie, ești repetent. Apropos, se scrie Bachus.
    Stai jos, ai nota 2!

  • Prieten de șpriț

    Păcat,Gabi e băiat bun,nu e tirziu să se corecteze,suntem alături de tine

  • IONEL ...Pățitu !

    …Eu ,sofer profesionist ( din nou😊) pt. 0.88 aer/ fara accident, mi-am luat 1,2 ani suspendare/ permis anulat, 80 zile munca mocca, 8 ședințe reeducare, 2 1/2 ani probatiune, din 2 in 2 luni la apel ..procese, procurori, cazier,politie, rusine, stigmatizare, etc etc etc!

    Moto : 1. Cine face ca mine,
    ca mine sa pățească
    2.N-am mai pus picătura
    de alcool in gura de atunci( 3 1/2 ani) si nici n-o sa mai pun forever!
    3 . Multumesc lui Du mnezeu ca m-a prins poliția si ca n-am facut rau nimanui!
    4. Oameni buni, nu urcati băuți la volan indiferent de greutati, necazuri etc, inerente in viata unui om!..sfat de la un om de 60 ani( mi-au murit trei persoane dragi in pandemie…si am ,,gandit” ca asta-i rezolvarea!!!
    …si n-a fost deloc așa!
    SANATATE TUTUROR SI FARA ALCOOL LA VOLAN!🙏

  • Inca un profesor esuat , intrun ziar maro cu o sectiune de comantarii sub orice critica se apuca sa noteze pe unul sau altul!!

    Decat codas la oras , mars in p***da la cine te-a adus pe lume si fii codas un satul tau.
    Ai ceva de comentat pe topic? Baga. Cu decenta.

    Pentru ca stii si tu , stiu si eu si o stiu si altii: calul moare de drum lung si ,,profu’ de grija altora,”

  • Inca un profesor esuat , intrun ziar maro cu o sectiune de comantarii sub orice critica se apuca sa noteze pe unul sau altul!!

    Decat codas la oras , mars in p***da la cine te-a adus pe lume si fii codas un satul tau.
    Ai ceva de comentat pe topic? Baga. Cu decenta.

    Pentru ca stii si tu , stiu si eu si o stiu si altii: calul moare de drum lung si ,,profu'”de grija altora,

  • Bravoooo, poetică, proză,poezie

  • Agramat rău ești tu „Anonime- Lucian”.
    Tu vorbești de decență?
    Uitată-te ce scrii.
    Tot 2.(Unul ție, unul lui mă-ta!)

  • Alta p***da , acelasi dobitoc. Pus pe fapte mari , revolutionar de fotiliu , urmareste ce si cum , un sef de scara invatat sa dea raportul la mai marii zilei .

    Dar TU , mai pi**ă , ai o idee proprie , a ta?
    Stai si sugi toata ziua , crezand ca esti ‘telectualul p**lii sa corectezi ca un diriginte de 5 bani. La mintea ta mai pui 5 si cumperi o creta. Total 10 bani.

    Concluzie: AI CEVA DE SPUS? FA-O!
    Sau lasa-ne profu’ esuat.

    Aici nu e clasa ta , SA PUI CALIFICATiVE

    Ma inșel , cumva??

  • Stan Pățitu

    LEGEA LA HÂRLĂU SE APLICĂ PREFERENȚIAL!
    Dacă ai deranjat și ești incomod, te execută peste limita legală, iar în caz contrar, norocul îți poate surâde!
    Așa că, stai liniștit Găbițu! Tu de încadrezi în a doua categorie, la fel ca fostul polițist Pascal care, prins a doua oară în comă alcoolică, în instanță se ruga procurorul la judecător sa-l ierte.

  • Doamne ajuta

    Gabi noi te susținem fii tare treci și peste necazul asta

  • Ce nu te omoară te întărește Gabi,fii barbat

  • Pentru fariseii care aruncă cu lături pe coleg:

    „Şi au adus la El fariseii şi cărturarii pe o femeie, prinsă în adulter şi, aşezând-o în mijloc, au zis Lui: Învăţătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter; iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici? Şi aceasta ziceau, ispitindu-L, ca să aibă de ce să-L învinuiască. Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ. Şi stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei. Iarăşi plecându-Se, scria pe pământ. Iar ei auzind aceasta şi mustraţi fiind de cuget, ieşeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni şi până la cel din urmă, şi a rămas Iisus singur şi femeia stând în mijloc. Şi ridicându-Se Iisus şi nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te-a osândit nici unul? Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Şi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti.”

  • Bine , bine Sebi! Si cate femei a avut Moise! Erau si minore ? Astept!!

  • Gabriel ,cu calm depășești momentul,sunt multe curve din colegii tai , te-au ajutat de te-au pus în cap

  • Gabitu ai ocazia să te scoți la pensie pe boală

  • Gabriel da tu te-ai împăcat cu șogorul Leri care ți-a suflat-o pe Alinuța?
    Unde lucrează nevasta lui Leri? Are influență, aproape mai mare ca șoferul instituțieil! Recomand să te duci la Judecătoria Hârlău cu un buchet de flori și nu numai…!

  • Fănicâ Pătrașcă

    Dacă polițistul l-a deranjat pe Deleanu, va fi terminat!

  • E prieten cu Deleanu că îi place vinul Cotnari

  • Cică a plecat cu mașina personală la un restaurant?
    Eronat,la crîșma lui Iacob avea întâlnire cu iubita lui,de emoție și fluturi in stomac a tras o dușcă,colegii răutăcioși l-au făcut.
    Rai oameni

  • Omul e bolnav , tăria pentru el e tratament
    Astea sunt efectele secundare, trebuie avut grijă pe viitor

  • La Iasi,seful SICE, Futache ar fi cercetat intrun dosar cu primarul Dobrovatului si altii. Dosarul zace la sertar ca nimeni dintre colegi nu l cerceteaza. Alooo, Parchetul, domn Gatlan, puneti politaii la treaba

  • Ha,ha,ha,
    Ce personaj controversat acest Futache,normal omul e pilos

  • Gabioane fii tare

  • Cine e fără de păcat să arunce primul cu piatra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *