Prima pagină » Cancan » Ciprian Marica a fost făcut praf de Ilinca Vandici. Ce a spus vedeta despre fostul iubit

Ciprian Marica a fost făcut praf de Ilinca Vandici. Ce a spus vedeta despre fostul iubit

01 nov. 2021, 11:18,
în Cancan

Ciprian Marica a fost făcut praf de Ilinca Vandici în cadrul unui interviu oferit recent. Vedeta celor de la Kanal D este văzută drept un model de foarte multe tinere. Acestea pot învăța enorm de multe din experiența de viață pe care frumoasa șatenă o are.

De curând, Ilinca a vorbit în cadrul unui interviu despre fostele sale relații.

Ce a spus Ilinca Vandici despre Ciprian Marica

Cu o carieră de succes și o familie fericită, frumoasa șatenă se poate declara o femeie împlinită. Debutul în televiziune și l-a făcut la rubrica meteo, iar apoi succesul a început să fie mult mai mare după emisiunile „O iubire de-o vară” alături de Liviu Vârciu, „D-Paparazzi”, și, bineînţeles, „Bravo, ai stil!”.

Ilinca a cochetat și cu actoria când a obținut un rol important în telenovela „Narcisa Sălbatică” în 2011.

Invitată la un matinal de la radio, vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut, inclusiv de cea cu Ciprian Marica. Ilinca Vandici a recunoscut ce tipologie de bărbați o atrăgeau în trecut.

„M-am îndrăgostit în clasa a doua, de colegul meu de clasă. Îl chema Vlad Roman. Și a ținut până undeva în clasa a șaptea când am avut practic primul meu iubit. Eram la o petrecere, într-o vară, am văzut un băiat care era cu vreo cinci ani mai mare decât mine și era gen bad boy. Lungă perioadă din viața mea am fost atrasă de o tipologie ușor toxică”, a spus frumoasa moderatoare.

În acelaşi timp, aceasta a mai adăugat că în prezent gusturile sale s-au schimbat, ba mai mult a dezvăluit că este extrem de fericită cu alegerile pe care le-a făcut:

„Dragoste pentru mine înseamnă fix ce am eu în acest moment acasă. Relația aceea super închegată în care suntem și prieteni, dar suntem și amanți, suntem și colegi, dar suntem și părinți.”

De ce s-a despărțit Ilinca Vandici de Ciprian Marica

Relația dintre Ciprian Marica și Ilinca Vandici s-a terminat într-un mod nu tocmai plăcut, în anul 2011, când vedeta TV a aflat că acesta le făcea ochi dulci mai multor domnișoare din showbiz. Atunci, Ilinca l-a acuzat public de infidelitate pe iubitul ei.

Într-un interviu acordat de frumoasa prezentatoare s-a afat însă adevăratul motiv al despărțirii dintre cei doi, care ar fi fost cu totul altul.

“În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii’, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu, la Kanal D.

După despărțirea de Ciprian Marica, Ilinca și-a refăcut viața lângă Andrei Neacșu, care i-a devenit soț, și căruia i-a oferit un băiețel adorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *