Prima pagină » Local » Ciprian Grosu a devenit subțire la Rediu! Viitorul fost primar USR-ist a pierdut și poziția numărul 2
Ciprian Grosu a devenit subțire la Rediu! Viitorul fost primar USR-ist a pierdut și poziția numărul 2

Ciprian Grosu a devenit subțire la Rediu! Viitorul fost primar USR-ist a pierdut și poziția numărul 2

10 iun. 2024, 11:32,
BZI.ro, în Local

Mare dezamăgire pentru Ciprian Grosu pentru Primăria Rediu. USR-istul a pierdut rușinos mandatul de primar clasându-se pe poziţia 3, conform datelor parțiale publicate de AEP.

Ciprian Grosu de la USR a pierdut lamentabil cursa pentru Primăria Rediu cu 695 din totalul de 3.710 valabil exprimate. Au fost 90 de voturi nule. La Rediu, pe lista de votanți erau înscriși, conform AEP 7.433 de persoane.

Ciprian Grosu a pierdut Primăria Rediu! USR-istul a ocupat poziţia 3

Cetățenii din Rediu par a se fi săturat de Ciprian Grosu și USR pentru că au votat masiv cu contracanditații lui. Este o adevărată rușine ca actual primar să te situezi pe poziția 3, conform datelor parțiale publicate de ROAEP.

Concret, Condrea Ioan Cristinel de la PNL a strâns 1.073 de voturi reprezentând un procent de 28,92%. Pe poziția 2 se situează Mocanu Elvis de la PSD cu 819 de voturi, totalizând un procent de 22,08%. Pe locul 3 se situează actualul edil cu un scor rușinos de 695 de voturi reprezentând 18,73% din totalul de voturi exprimate.

La Consiliul Local Rediu, Ciprian Grosu e pierdut prima poziție având un număr de 698 de voturi, adică 18,79%. Pe locul 1 s-a situat PNL cu 1.052, un procent de 28,32%. PSD s-a situat pe poziția 2 cu 835 de voturi, reprezentând un procent de 22,48%.

Așadar, observăm că USR pierde peste tot alegerile locale în frunte cu Marius Bodea la Primăria Iași și Ciprian Grosu de la Rediu. care par că nu au mai găsit suflu în electoratul lor.

Comentarii
  • Slava Domnului, am scapat de rusinea asta. Dar stai: oferta dubla ! Exista vreun primar hastag in jud. IASI care sa fi fost ales acum sau reales ? Nuuuuu.
    Cozet ? A 5a ? A 6a ? Mai conteaza ?
    Bodea ? Strategul ! Trimis acasa a n-spea oara.

  • Stai calm că Elvis îl sapa si pe Condrea cum i a făcut lui Grosu

  • USR este un Partid de PENALi, din procentul care il au scadeti 3-5%au furat tot cat au putut in Iasi in sectiile din Tatarasi au furat tot , conctrect este depusa plangere la sectia a 4 plangere de la sectia 143 dadeau buletinele de vot stampilate pe USR ,nu credeti verificati

  • Na putut să mobilizeze tați-piride a lui fratemiu–oru nu încă nu știu câți părinți 1&2––-?există în partidu piride a lui fratemiu guru bivolaru–

  • Aroganta si reua vointa costa, desi inceputul a fost bun, pacat ca doar 1 an, apoi mai nimic. Nu cred ca a inteles ceva. Nonconflictualul a reusit sa atraga antipatie la fiecare pas, la fiecare postare. Apropo comunicarea se face pe toate canalele dar in primul rand pe canalul oficial, ca de poate te intereseaza si cartea de vizita moderna a primariei ca absolvent de Automatica si Calculatoare. Cel putin a reusit sa faca doar un site static dupa 4 ani pe ultima suta de metri si pe care il promisese in primul an pe o suma frumusica. Cam inutil dupa functionalitati. Nu am sperante deloc ca va fi mai bine, dar era evident ca nu se mai putea continua asa. Doar sa speram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024