Ingrediente:
250 g fasole
1 ceapa
1 morcov
1 telina
1 foaie de dafin
100 g macaroane
50 g bulion de rosii
100 ml ulei
200 g parmezan
1 fir de cimbru
usturoi
sare
Mod de preparare:
Se spala fasolea, se pune la inmuiat si, cand s-a umflat, se spala din nou si se pune la fiert cu apa rece. Dupa primul clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert cu apa calda. Se fierbe pana se inmoaie bobul. Se adauga zarzavatul marunt, calit in ulei si apoi stins cu bulion de rosii, foaie de dafin, cimbrul, usturoiul pisat si macaroanele fierte separat, taiate potrivit. Se mai lasa, la fiert 10-15 minute, amestecand tot timpul ca sa nu se prinda. Dupa ce se ia de pe foc si in momentul servirii la masa se adauga parmezanul ras.
sursa articol: http://www.carteadebucate.com
sursa fotografie: http://greattailgatingideas.com