Prima pagină » Culinar » Ciorbe si borsuri » Ciorba de pui cu pastarnac
Ciorba de pui cu pastarnac

Ciorba de pui cu pastarnac

07 dec. 2011, 16:09,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:3787;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

pulpe de pui
2 cartofi
1 ceapa
1 pastarnac
1/2 telina
1 radacina de patrunjel
3 morcovi
3-4 rosii
1 l bors
vegeta
leustean
vegeta

Mod de preparare:

Pulpele de pui se spala bine si se pun la fiert in 2-3 l apa, cu sare, la foc mic. Din cand in cand se spumeaza. Dupa aceea se pun ceapa, morcovul, albitura si cartofii. Se lasa ciorba de pui pe foc inca 20 minute, apoi se adauga borsul si rosiile. Dupa ce se potriveste de sare, se mai lasa pe foc inca vreo 8-9 minute. La final se presara leustean tocat.

sursa reteta: retete-mancare.ro
sursa fotografie: retete-mancare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *