Prima pagină » National » Ciolacu spune că este exclus ca PSD să nu aibă candidat propriu la prezidențiale
Ciolacu spune că este exclus ca PSD să nu aibă candidat propriu la prezidențiale

Ciolacu spune că este exclus ca PSD să nu aibă candidat propriu la prezidențiale

06 iun. 2024, 22:20,
BZI.ro, în National

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la o emisiune de televiziune, că este exclus ca partidul său să nu aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale, în contextul în care se discută informal despre scenariul ca PSD și PNL să aibă candidat unic pentru Cotroceni.

„În acest moment, eu sunt prim-ministru, treaba mea e să fac cu Grindeanu autostrăzi, cu doamna Ligia Deca învățământul dual, cu domnul Veștea, apă, canalizare. Pentru asta mă plătiți. Nu sunt un geniu, nu sunt un filosof, e normal să aștept votul românilor”, a declarat Ciolacu, întrebat dacă își va anunța candidatura la prezidențiale după alegerile locale și europarlamentare de duminică.

„Este exclus ca PSD să nu aibă candidat propriu.Nu știu de ce s-a creat așa o aparentă…este exclus, este cel mai mare partid din România. Să nu mi-o ia nimeni în nume de rău, nu sunt mulțumit după mandatele lui Băsescu și Iohannis. Eu îmi doresc mult mai mult, eu îmi doresc normalitate, un președinte care sa inteleaga prin ce trece Romania acum, un presedinte care sa stea umar la umar cu premierul indiferent ce culoare politică are”, a adăugat Ciolacu.

Ciolacu: Băsescu a făcut cel mai mult rău României

Marcel Ciolacu susține că în România au existat abuzuri grave ale magistraților și arată faptul că fostul președinte Traian Băsescu a făcut cel mai mare rău țării.

„În România au existat abuzuri mari, o știm cu toții. Am spus mereu că nu voi vorbi despre decizia unui magistrat, dar sunt oameni care au fost omorâți prin decizii ale magistraților, sunt oameni cărora li s-a distrus cariera, au existat abuzuri.

Eu n-am avut ca om politic vreo discuție cu vreun director de serviciu, niciodată. Am avut doar discuții instituționale. Ce mă bucură? Credeți că procurorii nu aveau semnale că se întâmplă lucrurile și înainte? Le aveau, dar acum procurorii au și curaj să pună capăt și mă bucur că fac asta pe mandatul meu de prim-ministru. Nimeni nu se va întoarce la acele vremuri ale abuzurilor.

Nu cred că un președinte al României a făcut mai mult rău, inclusiv familiei sale. Nu cred că un președinte al României a făcut mai mult rău decât Traian Băsescu”, a mai spus Ciolacu.

Comentarii
  • Nene, nu te mai chinui să-îi umpli fălcile de grandomanie ca r=oricum Mircea Geoană va fi Președintele României :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *