Prima pagină » National » Ciolacu inaugurează o sală polivalentă și spune că e casă mortuară: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții” – VIDEO
Ciolacu inaugurează o sală polivalentă și spune că e casă mortuară: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții” - VIDEO

Ciolacu inaugurează o sală polivalentă și spune că e casă mortuară: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții” – VIDEO

15 aug. 2022, 22:22, 1 ,
în National

Președintele PSD Marcel Ciolacu a ținut un discurs la inaugurarea unei săli polivalente, însă acesta a spus că a venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții.

Politicianul a făcut o gafă pe stilul Viorica Dăncilă și s-a încurcat vinerea trecută în timp ce ținea un discurs la recepția sălii polivalente din Bistrița, spunând că a venit la „inaugurarea unei case mortuare”.

Marcel Ciolacu: „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții”

În timp ce vorbea despre „casa mortuară” de la Bistrița, nu și-a dat seama și a început să povestească și despre valoarea investiției, însă ulterior, când s-a întors cu spatele și s-a referit din nou la obiectiv, a spus „sală polivalentă”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Marcel Ciolacu vineri, la Bistrița (video, sec. 55).

Surse din partid au spus că Marcel Ciolacu a făcut de fapt o glumă

La scurt timp după ce oamenii au ascultat declarația despre sala polivalentă care a devenit brusc casă mortuară, surse din partid au spus că Marcel Ciolacu a făcut de fapt o glumă, o aluzie la un primar PNL din comuna Voiteg, Timiș. Se pare că primarul a tăiat panglica la inaugurarea unei capele, pe care a spus că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor și organizațiilor religioase de pe raza comunei.

Marcel Ciolacu, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi Vasile Dîncu, ministrul Apărării, au participat vinerea trecută la pre-recepţia lucrărilor de la noua sală polivalentă din municipiul Bistriţa, construită prin Compania Naţională de Investiţii şi cu aportul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud și care a ajuns la o investiție de peste 27 de milioane de euro.

Comentarii
  • Nu radeti, dob!tocul asta pesedist si analfabet va fi peste cateva luni prim-ministrul Romaniei, sustinut de PSD, PNL si UDMR. Dupa Dancila (PSD) si Ciuca (PNL), alta v!ta incaltata va conduce guvernul, de aia se duce Romania in prapastie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024