Prima pagină » Cancan » Cine va prezenta show-ul matrimonial „Love Island” România. ,,Este genul de format fresh, efervescent…”

Cine va prezenta show-ul matrimonial „Love Island” România. ,,Este genul de format fresh, efervescent…”

24 aug. 2023, 10:14,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume este dornică să afle cine va prezenta show-ul matrimonial „Love Island” România. Recent, publicul a aflat că o nouă emisiune de dating va debuta la Pro Tv, iar moderatoarea emisiunii va fi Alina Ceușan. Iată ce spune celebra influenceriță despre noua provocare din carieră.

Cine va prezenta show-ul matrimonial „Love Island” România

În curând va debuta la Pro Tv un nou show de dating. Puțini sunt cei care știu cine va prezenta emisiunea „Love Island” și ce vor avea de făcut concurenții pentru a-și găsi jumătatea. Producătorii emisiunii au precizat că producția cu temă matrimonială a avut un real succes peste hotare și sunt siguri că va cuceri și publicul din România.

Mai mulți bărbați și femei vor intra în competiție pentru a-și găsi sufletul pereche și vor fi nevoiți să facă față provocărilor. Noutatea constă în faptul că ei vor trebui să cucerească publicul de acasă pentru că spectatorii vor avea posibilitatea de a schimba cursul evenimentelor din vila de lux printr-o aplicație unică în România și vor decide cine merită să câștige marele premiu.

Emisiunea „Love Island” va fi prezentată de îndrăgita creatoare de conținut Alina Ceușan, care este încrezătoare că se va descurca de minune.

„Este prima mea experiență de acest gen și de-abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet. Am avut parte de mai multe castinguri și într-un final am trecut peste toate acele emoții care sunt absolut normale și care anunță de fapt faptul că vei face ceva grandios. Atunci când am primit vestea eram acasă pe terasă și m-am bucurat foarte tare. Știu că vine cu foarte multe provocări, însă înseamnă un pas înainte în cariera mea și abia aștept să văd cum va fi. Am urmărit seriile din USA și pe cele din UK. Este genul de format fresh, efervescent pe care îți face plăcere să-l urmărești de pe canapea.”, a declarat veedeta tv.

Ce spune vedeta despre noua provocare din cariera sa

Alina Ceușan a primit cu multă bucurie vestea că va prezenta show-ul matrimonial „Love Island” România. Vedeta este gata să facă și sacrificii pentru ca totul să iasă perfect. Recent, aceasta a decis să se mute o perioadă în Tenerife, departe de soț, pentru filmările emisiunii.

Influencerița a decis să îl ia cu ea pe fiul său, iar soțul o va vizita din când în când. Alina Ceușan este de părere că noua emisiune matrimonială va fi pe placul celor de acasă.

,,Va fi un show de care cu siguranță se vor îndrăgosti mai ales datorită interacțiunii live prin intermediul aplicației, dar și a faptului că e genul de produs media pe care-l urmărești cu plăcere de pe canapea. Până la urmă a făcut senzație în peste 25 de țări și mă aștept ca publicul să-l primească cu brațele deschise și în România!”

Alina Ceușan va prezenta emisiunea de dating „Love Island” România și este pregătită să cucerească publicul. Vedeta se bucură din plin de noua provocare din carieră. Influencerița este de părere că show-ul matrimonial de la Pro Tv va avea un număr impresioannt de urmăritori, iar concurenții vor avea parte de o experiență de vis în drumul spre cunoașterea sufletului pereche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *