Prima pagină » International » Cine va moșteni proprietatea unde este îngropată Prințesa Diana. Althorp Estate va ajunge pe mâinile unui actor

Cine va moșteni proprietatea unde este îngropată Prințesa Diana. Althorp Estate va ajunge pe mâinile unui actor

27 iun. 2024, 12:29,
BZI.ro, în International

Pare curios, dar persoana care va moșteni proprietatea unde este îngropată Prințesa Diana nu este vreunul dintre fiii acesteia. Sistemul de primogenitură al aristocrației prevede ca titlurile de moștenire să fie transmise celui mai mare băiat. În cazul de față, moșia Althorp va ajunge pe mâinile fiului fratelui Prințesei Diana.

Prințesa Diana a crescut pe moșia Althorp și a fost înmormântată la casa copilăriei ei, dar copiii săi, Prințul William și Prințul Harry, nu vor fi cei care o  vor moșteni. Cei doi prinți au primit o mulțime din bunurile mamei lor când aceasta a decedat, în 1997, însă pe listă nu se află și această proprietate, potrivit Unica.

Cine va moșteni proprietatea unde este îngropată Prințesa Diana

Prințul Harry și Prințul William au primit o mare parte din averea de 13 milioane de lire sterline a Prințesei Diana când aceasta a murit. Cu toate acestea, frații nu vor moșteni și casa în care mama lor a copilărit, Althorp Estate, care va ajunge pe mâinile unui actor.

Proprietatea, care se aparține familiei Spencer din 1508, va fi moștenită de vărul prinților, Louis Spencer, viconte Althorp. Louis este fiul fratelui Dianei, contele Charles Spencer. Louis mai are trei surori mai mari, dar el va fi cel ce va moșteni proprietatea datorită sistemului de primogenitură al aristocrației, în care titlurile sunt transmise celui mai mare băiat.

Althorp Estate este locul în care Prințesa Diana a crescut și unde a fost înmormântată. Uriașa proprietate își deschide porțile în fiecare vară pentru turiști. În fața insuliței din parcul Althorp unde Prințesa Diana își doarme somnul de veci se află și un memorial al fostei Prințese de Wales, unde vizitatorii lasă deseori flori.

Cine este Louis Spencer

Louis, viconte Althorp, a studiat la Universitatea din Edinburgh înainte de a-și începe cariera în actorie la o școală din Cheswick, Londra.

„Este foarte privat și își vede liniștit de treburile lui. Este un actor foarte talentat și, cred, va fi unul genial. L-ați plăcea. Este foarte discret și autentic, decent, amabil și înalt”, a afirmat o sursă citată de The Mirror.

Tânărul în vârstă de 30 de ani deja a participat la întâlnirile de administrație a proprietății. Sora lui mai mare, Kitty Spencer, a vorbit anterior despre ceea ce simte cu privire la faptul că Louis va moșteni Althorp Estate în locul ei.

„Primogenitura poate fi un subiect complicat pentru că, pe măsură ce vremurile se schimbă, și atitudinile sunt diferite. Am crescut știind că Louis o va moșteni și cred că Louis va face o treabă incredibilă”, a afirmat Kitty Spencer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *