Prima pagină » National » Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian: „S-a dezbătut succesiunea”

Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian: „S-a dezbătut succesiunea”

18 apr. 2022, 19:17,
în National

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, după ce a fost internat la o clinică din Reșița. După decesul artistului, au existat mai multe discuții între avocata surorilor sale și impresarul Doru Gușman cu privire la averea răposatului.

Abia acum, la 5 luni de la tragicul eveniment, s-a hotărât cine va avea dreptul la bunurile interpretului! După decesul celebrului interpret de muzică populară, surorile sale și impresarul Doru Gușman au fost într-un adevărat scandal. Problema principală a fost cauzată de întrebarea: „Cine va primi averea lui Petrică Mîțu Stoian?’. Ulterior, după multe discuții, s-a stabilit cine va avea dreptul asupra bunurilor acestuia!

Avocata surorilor regretatului artist a ieșit în spațiul public cu o declarație referitoare la persoana care va primi averea. Iată ce a spus!

Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian

Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata surorilor regretatului artist a ieșit în spațiul public și a declarat că în acest moment deține certificatul de moștenitor. Cu acesta va merge la familia interpretului de muzică populară pentru ca acestea să reușească să obțină averea.

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a spus avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, în cadrul unei emisiuni TV.

Surorile și nepoții lui Petrică Mîțu Stoian vor fi cei care vor primi bunurile artistului

În acest moment s-a stabilit faptul că surorile și nepoții lui Petrică Mîțu Stoian vor fi cei care vor primi bunurile artistului, fiind singurii moștenitori legali. Ulterior, avocata Carmen Obîrșanu are de gând să afle dacă celebrul interpret de muzică populară avea conturi de drepturi de autor.

„Familia (n.r. va lua moștenirea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a adăugat avocata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *