Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine sunt vedetele care pleacă în America Express. Cătălin Scărlătescu, Puya și Andreea Bălan, printre concurenți

Cine sunt vedetele care pleacă în America Express. Cătălin Scărlătescu, Puya și Andreea Bălan, printre concurenți

20 mai 2022, 20:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt printre vedetele ce au acceptat provocarea America Express – Drumul Aurului. 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România.

America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Cine sunt vedetele care pleacă în America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Irina Fodor va prezenta America Express

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas. Soția lui Răzvan Fodor îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

De menționat că filmările pentru America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii celui de-al cincilea sezon al emisiunii de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe conturile de socializare ale emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *