Prima pagină » Cancan » Cine sunt și cum arată nașii lui Liviu Vârciu. Sunt la fel de tineri ca si mirii și au doi copii mici

Cine sunt și cum arată nașii lui Liviu Vârciu. Sunt la fel de tineri ca si mirii și au doi copii mici

27 aug. 2024, 14:14,
Cezar Bulgaru în Cancan

După ce Liviu Vârciu și Anda Călin au surprins pe toată lumea după ce s-au căsătorit în secret, acum s-a aflat cine sunt nașii celor doi.

Nașii de botez ai prezentatorului TV nu sunt persoane publice, dar sunt recunoscuți într-un anumit cerc social. Este vorba despre Cosmin și Oana Voevodschi, doi tineri oameni de afaceri din Dâmbovița.

Cine sunt și cum arată nașii lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat deja în luna de miere. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, atât civil, cât și religios, iar petrecere de nuntă va avea loc anul viitor. După ce au spus cel mai important „Da” din viața lor, acum se bucură de o vacanță romantică, fără copii.

Fără îndoială, nașii celor doi sunt persoane înstărite, dar și cu principii solide. Potrivit Click!, cei doi provin din orașul Găești, județul Dâmbovița, și se numără printre cei mai de succes oameni de afaceri din zonă.

Ei au devenit cunoscuți în spațiul public datorită numeroaselor acte de caritate pe care le-au realizat, atât în sprijinul unor persoane aflate în dificultate, cât și pentru diverse instituții, cum ar fi spitale din județul Dâmbovița sau organizații care se ocupă cu protecția copiilor abandonați și defavorizați.

Nașii lui Vârciu reprezintă o familie de exemplu în Dâmbovița și au doi fii, Leo și Arthur, care au participat și ei la cununia prezentatorului TV.

Cei patru au plecat într-o vacanță în Santorini, Grecia

La scurt timp după cele două cununii, care au avut loc în aceeași zi, cei patru au plecat într-o vacanță în Santorini, Grecia, unde, conform sursei, urmează să aibă loc încă o cununie.

Acolo, de unde prezentatorul TV a postat deja câteva imagini, vor rămâne timp de trei zile. După scurta vacanță în Santorini, pentru care ar fi plătit 5.700 de euro, sumă ce include cazarea într-un resort săpat în stâncă, cei patru se vor îndrepta spre Mykonos, unde vor mai petrece alte trei zile. Aceasta reprezintă mini-luna de miere a familiei Vârciu.

Este important de precizat că familia Vârciu nu a organizat și nunta în acest weekend, chiar dacă fotografiile publicate ar fi putut sugera acest lucru. Evenimentul, la care sunt așteptați sute de invitați, va avea loc abia anul viitor.

Nașii lui Liviu Vârciu, Oana și Cosmin Voevodschi, sunt din orașul Găești, județul Dâmbovița, și se numără printre cei mai de succes oameni de afaceri din zonă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`