Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine sunt părinții lui Smiley, Ion și Ioana Maria. Au o relație foarte apropiată cu cei doi fii ai lor

Cine sunt părinții lui Smiley, Ion și Ioana Maria. Au o relație foarte apropiată cu cei doi fii ai lor

25 iul. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Smiley este unul dintre cei mei iubiți artiști din țară. Este cunoscut de o țară întreagă, însă puțină lume știe cine sunt și cu se ocupă părinții acestuia. Cântărețul a foste mereu foarte discret atunci când a venit vorba de familie, iar de aceea părinții lui stau departe de luminile reflectoarelor. Cine sunt, de fapt, părinții lui Smiley.

Smiley este cunoscut de o întreagă națiune, dar puțini sunt cei care cunosc detalii despre familia lui. Artistul mai are un frate. Smiley a fost mereu foarte discret când a venit vorba despre familie, iar acesta este motivul pentru care nu multă lume cunoaște detalii despre părinții lui.

Ion Maria a fost pilot militar

Smiley este un artist foarte cunoscut și apreciat. Chiar dacă tatăl lui nu a făcut parte din lumea showbizului, acesta a lucrat la un post înalt. Ion Maria a fost pilot de avion în Ministrul Apărării Naționale. Nu a fost, însă, singura lui meserie. Mai târziu, tatăl lui Smiley a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica.

Nici mama lui Smiley nu are o meserie deloc prost plătită. Soacra Ginei Pistol a lucrat pe vremuri la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. După ce fiul ei s-a lansat în muzică și și-a creat o carieră de succes, ea a preluat contabilitatea noului studio, dar a noii case de discuri HaHaHa Production. Din câte se pare, Smiley și mama lui lucrează împreună acum.

Părinții lui Smiley au o relație apropiată cu ambii copii

Ion și Ioana Maria sunt genul de părinți care au pus cureaua, la propriu, pe copiii lor. Este o metodă ce se practica pe vremuri și care dădea roade. Chiar și acum, după ce timpul a trecut, ei au păstrat o relație foarte apropiat cu cei doi băieți ai lor. Chiar Smiley spunea la un moment dat că este foarte recunoscător părinților săi pentru ceea ce este astăzi.

„Datorita lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost intotdeauna de acord cu ceea ce am vrut si vreau sa fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord sa ma apuc de cantat in formatia Simplu.Probabil ca asta m-a si motivat. Fara sa-si dea seama, ei ma motiveaza tot timpul. Chiar si cand si-au propus sa ma descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, spunea artistul într-un interviu.

Filip Maria este fratele lui Smiley

Filip Maria este fratele mai mic a lui Smiley. Acesta are 30 de ani și se ocupă îndeaproape de bunul mers al studioului de producție muzicală a lui Smiley. El a terminat Facultatea de Construcții și a contribuit la amenajarea studioului. De asemenea, Filip a fost chiar și premiat pentru munca lui.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul’’, susținea Smiley, la scurt timp după ce fratele său a fost premiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *