Prima pagină » Magazin » Cine sunt milionarii în criptomonede?
Cine sunt milionarii în criptomonede?

Cine sunt milionarii în criptomonede?

15 iul. 2022, 16:01, 1 ,
în Magazin

Criptomonedele sunt, la acest moment, cea mai în vogă modalitate de a investi banii. Cu toate acestea, piețele de cripto sunt cunoscute ca fiind volatile și oarecum riscante. Așadar, dacă nu ești adeptul riscurilor mari și doar îți dorești să pariezi niște bani pentru a-ți încerca norocul, atunci este mai bine să te orientezi spre jocuri precum Fruit Cocktail gratis.

Criptomoneda originală Bitcoin (BTC) a făcut ca unii dintre primii investitori să obțină averi exorbitante din investițiile lor. Cu toții ne-am dorit să fim unul dintre acești oameni, deoarece averea pe care au creat-o a fost incredibilă și mai ales fără un efort intens. Te-ai întrebat cine sunt acei oameni care au avut marea inspirație de a se îmbogăți din criptomonede? Vom vorbi despre ei în continuare!

Satoshi Nakamoto

Tipul de cripto: Bitcoin

Bani câștigați: 70-80 de miliarde de dolari.

Nu putem începe o listă despre oamenii care au făcut bani din monede virtuale fără să îl menționăm pe părintele criptografiei, Satoshi Nakamoto. Acesta este cunoscut pe scară largă ca fiind creatorul Bitcoin. Nakamoto deține încă o mare parte din Bitcoin și cine altcineva ar fi putut să facă bani din această monedă decât geniul din spatele ei?

Satoshi Nakamoto este un pseudonim, astfel încât nimeni nu știe cu adevărat cine este fondatorul Bitcoin.

Dorian S. Nakamoto (în mod interesant, „S” vine de la Satoshi) a fost prezentat ca fiind omul din spatele pseudonimului Satoshi Nakamoto, dar a negat întotdeauna aceste afirmații, în ciuda asemănării cu numele său real.

Gemenii Winklevoss

Tipul de cripto: Bitcoin

Bani câștigați: 10 miliarde de dolari.

Gemenii Winklevoss sunt cunoscuți de mult timp ca fiind oameni de afaceri și investitori priepuți și au fost, de altfel, printre primii investitori în Bitcoin. Gemenii au văzut potențialul acestei tehnologii revoluționare și se poate spune că investiția a dat roade în mare măsură. Ei au devenit primii milionari Bitcoin și chiar și-au deschis propria bursă de criptomonede numită Kraken, una dintre cele mai mari burse de criptomonede din prezent.

Gemenii Winklevoss au contribuit la lansarea platformei de socializare Facebook, iar în cele din urmă l-au dat în judecată pe Mark Zuckerberg pentru milioane de dolari.

Sam Bankman-Fried

Tipul de cripto: Bitcoin

Bani câștigați: 30 de miliarde de dolari.

Sam Bankman-Fried este unul dintre cei mai tineri cripto-miliardari de pe lista noastră, cu o avere netă uluitoare la doar 20 de ani. Tânărul investitor a realizat de timpuriu potențialul criptomonedelor și a continuat prin a crea bursa de criptomonede FTX, care este una dintre cele mai mari din lume. Această platformă de schimb de criptomonede i-a permis lui Sam să ajungă la statutul de miliardar înainte de a împlini 30 de ani.

Sam Bankman-Fried nu a intrat în industria criptomonedelor până în 2017, dar asta nu l-a împiedicat să se îmbogățească ulterior.

Brian Armstrong

Tipul de cripto: Bitcoin

Bani câștigați: 8 miliarde de dolari

Brian Armstrong este un antreprenor american și co-fondator al Coinbase, cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor din Statele Unite. Coinbase a fost una dintre primele burse de criptomonede, începând cu anul 2012. Gurul tehnologic deține în prezent o participație de 19% în Coinbase.

De menționat faptul că atunci când Brian Armstrong a dat prima dată peste Bitcoin în 2010, acesta lucra ca inginer de software pentru AirBnB.

Michael Saylor

Tipul de cripto: Bitcoin

Bani obținuți: 3 miliarde de dolari.

Michael Saylor este, fără îndoială, cel mai cunoscut investitor Bitcoin. CRO al firmei de software MicroStrategy Inc, a început să achiziționeze criptomonede în august 2020. Saylor a devenit un adept atât de ferm al Bitcoin încât cumpăra Bitcoin în valoare de sute de milioane de euro la fiecare scădere, anunțând cu mândrie achizițiile pe Twitter, spre încântarea fanilor cripto.

În urma acestor investiții, prețul acțiunilor MicroStrategy a crescut vertiginos cu peste 337%.

La doar câteva zile după ce a participat la conferința lui Michael Saylor, compania Tesla a lui Elon Musk a investit 1,5 milioane de dolari în Bitcoin.

Changpeng Zhao

Tipul de cripto: Binance Coin

Bani câștigați: 100 de miliarde de dolari.

Changpeng Zhao este un alt nume cu reputație în industria monedelor virtuale.  Acesta este fondatorul Binance (BNB), cea mai mare bursă de criptomonede din lume. Changpeng are, de asemenea, o mare avere în Bitcoin și Binance Coin.

Changpeng Zhao a descoperit Bitcoin în timpul unui joc de poker online și chiar și-a vândut apartamentul pentru a investi Bitcoin, în anul 2014.

Cine sunt cei mai buni profesori de investiții în cripto-monede?

Poate te-ai întrebat cine sunt cei mai buni profesori de investiții cripto. Internetul este plin de așa-ziși experți care își vând serviciile celor care doresc să facă ceva bani de pe urma acestei piețe.

Cu toate acestea, cel mai bun profesor de investiție ești chiar tu. Acest lucru se datorează faptului că piața cripto este atât de volatilă, încât nimic nu este garantat. Este nevoie să-ți faci propriile cercetări pentru a determina dacă merită sau nu să faci o investiție.

Acest lucru înseamnă să citești informații online, știri din ziarele cu profil economic, să urmărești declarațiile experților și, de asemenea, să testezi diferite monede.

Care este cel mai popular tip de Crypto?

Este de la sine înțeles că Bitcoin este cel mai popular tip de criptomonedă și asta pe bună dreptate. Criptomoneda originală a apărut în 2008 ca o monedă digitală complet descentralizată. Mai exact, această monedă nu este legată de o persoană, un CEO sau o companie. Codul pe care rulează este un registru public distribuit și nu poate fi modificat. Toată lumea poate vedea codul în funcțiune și îl poate revizui. Această structură deschisă înseamnă că nu este predispusă la atacuri cibernetice precum multe alte criptomonede.

Concluzie

Dacă poți sau nu să faci și tu o avere în criptomonede, depinde doar de tine și de cantitatea de interes pe care o depui în cercetare. Firește, ca la orice bursă, riscurile există și poți oricând să pierzi bani. Din acest punct de vedere, la fel ca în jocurile de noroc, cea mai bună strategie este să nu investești niciodată banii pe care nu îți permiți să îi pierzi.

Comentarii
  • ”Criptomonedele ” sunt un joc piramidal , o schema ponzzi !, cistigatorii milionari sund ”baietii destepti” restul sunt o gramada de gusteri fraeri care au luato deja in gura !, criptomoneda nu exista fizic !, se vinde si se cumpara parole digitale virtuale !, am si eu citeva hectare pe planeta Marte , caut niste gusteri fraeri sa le vind parcele de parcare nave spatiale , voi face o licitatie , pretul de pornire este de 10 milioane $ metrul patrat , interesatii sunt rugati sa depuna oferta dinpreuna cu 1milion $ taxa de participare licitatie , punerea in posesie va fi prin anul 2100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`