Prima pagină » Cancan » Cine sunt iubitele și soțiile jucătorilor din echipa națională a României. Poza de colecție pe care au făcut-o la Euro 2024

Cine sunt iubitele și soțiile jucătorilor din echipa națională a României. Poza de colecție pe care au făcut-o la Euro 2024

02 iul. 2024, 11:31,
BZI.ro, în Cancan

Iubitele și soțiile jucătorilor din echipa națională a României sunt nu doar frumoase, ci și deștepte, multe dintre ele fiind avocate sau doctorițe. La momentul calificării în optimi, nouă dintre acestea au făcut o poză de grup antologică, care a primit foarte multe aprecieri. Nu în ultimul rând și descrierea fotografiei este elocventă – „Echipa din spatele echipei”.

Fotbaliștii români au liniște, iubire și sprijin acasă, în familii, iar acest lucru e vital pentru energia bună pe care au dat-o la Euro 2024. Pe ei îi știm, îi aplaudăm și îi admirăm, dar totuși cine sunt frumoasele lor iubite sau soții?

A fost delir în social media după calificarea României în optimile Euro 2024. Remiza, 1-1, cu Slovacia ne-a dus pe culmile fericirii, iar dacă microbiștii au făcut hora în sufragerie sau la Universitate, ne închipuim cum au reacționat familiile jucătorilor noștri, potrivit LPF.

Cine sunt iubitele și soțiile jucătorilor din echipa națională a României

O reacție superbă am văzut la momentul calificării în optimi, pe Instastory, la Andreea Stanciu, soția căpitanului Nicolae Stanciu. Ea a publicat o poză de grup, în care apar, alături de ea, soțiile și iubitele fotbaliștilor români, cele care se află acolo, la turneul final din Germania. Nouă frumuseți sunt în imagine, dar trebuie remarcat ce titlu bun are fotografia, titlu pe care l-am și folosit și noi, în ghilimele, pentru a-i da credit autoarei. „The team behind the TEAM. Echipa din spatele echipei” (prima imagine din Galeria FOTO).

De la stânga la dreapta, Ami Colhon, iubita lui Valentin Mihăită (24 de ani), Laura, soția lui Florin Niță, Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin (22 de ani), Andreea Beldean, soția lui Nicolae Stanciu (31 de ani), Alexandra Ionela Grigoriță, iubita lui Dennis Man (25 de ani), Ioana Timofeciuc, jumătatea lui Florinel Coman (26 de ani), Crina Cocoroveanu, soția lui Răzvan Marin (28 de ani), Vanessa Drăguș, soția lui Denis Drăguș (24 de ani) și, ultima din dreapta, Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi (25 de ani).

Ami Colhon, iubita lui Valentin Mihăită, are 21 de ani și este din Craiova. Blondă, cu ochi căprui, tânăra are un magnetism evident. Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, provine dintr-o familie înstărită, însă nu și-a neglijat studiile. Este studentă la Arhitectură. Andreea Beldean, soția lui Nicolae Stanciu, este absolventă de inginerie biomedicală.

Alexandra Ionela Grigoriță, iubita lui Dennis Man, este fostă Miss Arad. Ea și Dennis dețin o afacere cu haine. Florinel Coman e căsătorit din 2022 cu Ioana Timofeciuc, de 25 de ani, cea care l-a făcut și tătic după nuntă. Ioana, absolventă de Drept, are propria firmă cu articole vestimentare și participă des la acțiuni de voluntariat.

Crina Cocoroveanu, soția lui Răzvan Marin, este medic stomatolog. Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, are 25 de ani, și este din Călărași. Este cântăreață, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!” și semifinalistă la Vocea României în 2015

Soția lui Edward Iordănescu a terminat Facultatea de Medicină

Dar frumoasele din spatele tricolorilor noștri, iubite sau soții, sunt mult mai multe, iar aici trebuie să le mai amintim pe Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan (26 de ani), Irene Bort, iubita lui Andrei Rațiu (26 de ani), Cătălina Achim, soția lui Nicușor Bancu (31 de ani), Mara Iulia Cîmpean, logodnica lui Andrei Burcă, dar și pe soția selecționerului Edward Iordănescu.

Edi Iordănescu este foarte discret cu viața personală și singurele lui apariții mondene datează din perioada în care era într-o relație cu Delia Matache, în vremuri demult apuse, prin 2005-2006. Edward Iordănescu este căsătorit cu Arabella Kapitany și au împreună trei copii. Soția selecționerului este cu aproape 10 ani mai tânără, a fost fotomodel și a terminat Facultatea de Medicină, cu specializarea Stomatologie. Este originară din Satu Mare.

Comentarii
  • Ieșenii chiar aveau o neliniște și mureau de curiozitate să vadă cu cine se fwt fotbaliștii după program !
    Asta da știre de pus la ziar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
04 iulie 2024
04 iulie 2024