Prima pagină » Local » Cine sunt ieşenii care și-au pierdut viața în accidentul rutier din Italia – FOTO

Cine sunt ieşenii care și-au pierdut viața în accidentul rutier din Italia – FOTO

09 nov. 2021, 16:08,
în Local

Accident rutier mortal în Italia. O familie de origine din Iaşi a decedat în apropriere de Veneția în urmă cu două zile, mai exact pe 7 noiembrie pe șoseaua Triestina.

Soții Francisc și Tatiana Ciobanu, împreună cu fiica lor Diana, de loc din Hălăuceşti, au decedat în apropiere de Triestina-Portegrandi.

Mașina ieşenilor era condusă de Tatiana Ciobanu, în vârstă de 40 de ani, iar pe scaunul din dreapta stătea soțul acesteia, Francisc Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, iar pe bancheta din spate era fiica lor, Diana, de 21 de ani.

Accident rutier mortal în Italia. O familie din Iaşi şi-a găsit sfârşitul pe şosea

Presa din Italia a publicat imagini cu un accident rutier mortal lângă Veneţia, pe şoseaua Triestina, direcţia spre Jesolo. Evenimentul nefericit a avut loc pe 7 noiembrie 2021, la ora 23.30.

Cei doi părinţi şi fiica să se aflau într-un autoturism marca Ford Focus. Coliziunea violenta a avut loc cu o Toyota Yaris. Pe lângă cei trei ieşeni a decedat şi persoană ce se afla la volanul celuilalt autovehicul. De asemenea, pe lângă cele două vehicule a mai fost implicat şi un Mercedes, la care se afla un bărbat de 65 de ani. Aceasta a fost transportat la spital, însă a fost externat în cele din urmă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024