Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine sunt cei doi concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care ar forma un cuplu. S-au sărutat de față cu toți

Cine sunt cei doi concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care ar forma un cuplu. S-au sărutat de față cu toți

26 sept. 2022, 10:43,
în Radio

Surpriză în ultima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce s-ar fi format un cuplu, protagoniști fiind doi concurenți. Celor doi nu le-a păsat de nimeni și de nimic și chiar s-au sărutat pătimaș de față cu toată lumea. Acum, rămâne de văzut dacă gestul celor doi concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este doar un foc de paie sau se înfiripă o idilă între ei.

Toți concurenții care au acceptat provocarea de a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au rămas șocați, în momentul în care au surprins, un sărut pasional, între doi adversari. Săptămâna aceasta, pare să fie una plină de evenimente neașteptate. Iată care este primul cuplu ce s-a format în competiția de la Pro TV.

La „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a format primul cuplu

Nu mai este o surpriză faptul că atmosfera din Republica Dominicană îi determină pe unii dintre concurenți să ia tot felul de decizii neașteptate. Tensiunile dintre vedete au atins cote maxime, ceea ce s-a observat în ultimele ediții difuzate pe Pro TV, însă, în această săptămână, telespectatorii vor urmări povestea de amor dintre doi concurenți.

Din ce în ce mai multe surprize își fac apariția, în acest sezon, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Scandalurile și certurile dintre concurenți vor fi, însă, eclipsate de un eveniment, de-a dreptul neașteptat, ce va putea fi urmărit în edițiile din această săptămână. Se pare că, doi dintre colegii de emisiune, dar din tabere diferite, unul din Tabăra Belelelor și unul din Tabăra Plăcerilor, și-au dat sentimentele în vileag, sărutându-se după o probă pe care au încheiat-o în pădure.

Nu vă mai ținem foarte mult cu sufletul la gură și vă spunem că este vorba despre Cristi Mitrea (41 de ani), luptător de MMA, și Ruxi (32 de ani), creatoare de conținut pe YouTube, cunoscută și pentru participarea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Cei doi s-au sărutat în fața tuturor, iar Anisia a reacționat, cerând explicații.

„Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?
Ruxi: Da.
Anisia: Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?
Ruxi: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!
Anisia: Ai simţit ceva?
Ruxi: Da, am simţit ceva, un spark”, a fost o parte din conversația celor două colege de echipă.

Bia Khalifa, la un pas de bătaie cu Ami

Bia Khalifa, creatoarea de conținut pentru adulți, este una dintre concurentele celui de-al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” care a provocat o mulțime de discuții până în acest moment. Se pare că, de această dată, tânăra a fost deranjată de discuțiile pe care colegele sale, Anisia Gafton, actriță (32 de ani) și Ami, cântăreață (32 de ani), le-au purtat. Bia și-a dat seama că a fost bârfită, așa că a ales să ascundă mâncarea primită.

Fosta iubită a lui Dani Mocanu a atacat-o verbal pe Ami în momentul în care a fost întrebată care sunt persoanele ce nu au tupeul să spună lucrurilor pe nume. În continuare a început un schimb de replici dur între cele două concurente, iar Ami a ales să se retragă pentru a evita o posibilă bătaie.

„Bia: Ar fi frumos jocul, dacă ar fi persoane mai frumoase şi ar avea tupeu să spună în faţă.
Mara: La cine te referi, la Ami?
Bia: Da.
Ami: La mine şi la Anisia, da.
Bia: Atât ştiţi. Să vorbiţi pe la spate.
Ami: Bia, am încercat să-ţi zic.
Bia: Taci, fă, când vorbesc eu şi liniştea tace. Du-te, aşa”, sunt o parte dintre replicile pe care cele două concurente și le-au adresat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *