Prima pagină » Bursa Barfelor » Cine-s femeile chemate la apel. De fiecare dată, aceleași
Cine-s femeile chemate la apel. De fiecare dată, aceleași

Cine-s femeile chemate la apel. De fiecare dată, aceleași

27 sept. 2022, 02:00, 2 ,
în Bursa Barfelor

În continuarea rubricuței de azi, babele s-au gândit să vă mai spună câte ceva despre excelența sa Arăgăzel Pompa. Recent, Pompa s-a gândit să vorbească public despre importanța femeilor în viața politică. A adunat câteva dudi de prin giudeț și le-a asigurat de toată susținerea. Acum, fără urmă de misoginism, lucrurile sunt exagerate. De ce spunem asta? Păi să vă explicăm. Majoritatea doamnelor invitate la adunarea cu Gabrela de zilele trecute de la Iași nu au nicio funcție și nu se ocupă cu nimic în viața de zi cu zi. Profesia lor este de membru de partid și atât. Sunt un fel de muze de-ale lui Pompa care vin la apel și aspiră la o carieră glorioasă în pulitică, deși unele sunt de mult trecute de prima tinerețe. Ce vor babele să spună? Vor să spună că Pompa nu face decât să pozeze într-un salvator al puliticii, dar, propriu-zis, nu face nimic.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Euglenia Verde

    Niște semibabe chetroaie duse cu vorba de escelența sa. Să vezi că babuștineke se văd deja consiliere,parlamentosane,prin guvernoi . Ha, Ha, Ha….Doamne mare e împărăția ta și multi nebuni au mai sărit gardul.

  • Incepand cu coana preoteasa anchetata de ANI care se vede sefa interitoriu la ministerul lui Firea. Ce ordine sa faca la DGASPC de ex cand ea e sefa de centru si mananca si cotizatia de sindicat ale asistentelor sociale de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`