Prima pagină » Cancan » Cine o va înlocui pe Adela Popescu la Pro TV după ce a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară

Cine o va înlocui pe Adela Popescu la Pro TV după ce a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară

08 ian. 2021, 14:28,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară. Marele anunţ a fost făcut, în direct la TV, în cadrul emisiunii ”Vorbeşte lumea”, pe care Adela o prezintă alături de Cove. Imediat după ce a făcut marele anunţ, soţia lui Radu Vâlcan a spus că va intra în concediu prenatal. Iată cine o va înlocui pe Adela Popescu la Pro TV.

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu a făcut anunţul momentului! Prezentatoarea TV a mărturisit că este însărcinată pentru a treia oară. Atât ea cât şi Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii, mai ales că îşi doreau să îi mărească familia.

Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vâlcan, au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, şi Andrei, născut în 2018. Iar acum… urmează să vină pe lume un nou membru al familiei.

Marele anunţ a fost făcut, în direct la TV, în cadrul emisiunii ”Vorbeşte lumea”, pe care Adela Popescu o prezintă alături de Cove. ”Vreau să fac un anunţ”, şi-a început Adela discursul, după ce a fost încurajată de colegul ei de platou.

”O să avem un nepoţel! Aşa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai ţin minte cine a fost prima persoană care şi-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că eşti gravidă”. E lumina aia aparte.

Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulaţia, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădiniţele pe luni” , a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Cine o va înlocui pe Adela Popescu la Pro TV

Adela Popescu a mărturisit că va intra în concediu prenatal. Prezentatoarei TV îi este teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus şi să pună sarcină în pericol. Iar cea care îi va ţine locul va fi nimeni alta decât… Lora. Nu este pentru prima oară când artistă preia ”ştafeta” de la Adela. Atunci când prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, tot Lora i-a ţinut locul.

Cântăreaţă va prezenta şi acum sezonul emisiunii de la Pro TV împreună cu Gabriel Coveseanu. Momentul a fost emoţionant, iar Adela şi Lora nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

”Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinţii care sunt mai expuşi şi sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtica e mult mai important şi pot să renunţ la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”, a mai spus Adela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *