Prima pagină » Local » Cine o recunoaște? Ar putea intra în istoria Iașului drept cea mai sângeroasă criminală! Această fotografie a fost postată cu ceva timp înainte ca femeia să ucidă (EXCLUSIV)

Cine o recunoaște? Ar putea intra în istoria Iașului drept cea mai sângeroasă criminală! Această fotografie a fost postată cu ceva timp înainte ca femeia să ucidă (EXCLUSIV)

09 iul. 2022, 02:00, 2 ,
Dragos Savin în Local

Adina Iuliana Ghervase, Văduva Neagră de la Iași, a postat pe Facebook, înainte cu ceva timp de accident, o fotografie care acum poate da fiori. Femeia și-a pus un voal negru pe cap, acoperindu-și o parte din față, așa cum fac unele femei din țările arabe. De-a lungul timpului, Văduva Neagră a postat zeci de fotografii pe rețelele de socializare, unele dintre acestea fiind destul de provocatoare. Zilele trecute, Adina Iuliana Ghervase a fost expertizată de medicii legiști. Polițiștii au cerut ca șoferița să fie expertizată pentru că au vrut să afle dacă a avut discernământ în momentul în care a produs accidentul în urma căruia au decedat 4 persoane.

Declarații incredibile

Reporterii BZI au aflat ce a spus femeia în fața comisiei de expertiză. Văduva Neagră a spus că ea nu regretă nimic, pentru că nu este vinovată de nimic, iar mașina ei este în parcare, asta dacă nu cumva i-a furat-o cineva. Mai mult decât atât, Ghervase a precizat că îi va da în judecată pe toți cei care îi vor răul și va cere daune materiale imense. Practic, Văduva Neagră spune că nu are nicio implicare în toată această poveste.

Cum a ajuns femeia criminală peste noapte

Adina Iuliana Ghervase era, până în noaptea de 17 iunie, o tânără frumoasă care avea grijă de fiul ei și încerca, pe tot posibilul, să treacă peste un divorț care, se pare că, a afectat-o destul de mult. Soarta a vrut, se pare, să-i dea o palmă grea. A ucis patru oameni, după ce a scăpat de sub control mașina pe care o conducea. Adina a devenit, într-o fracțiune, de secundă unul dintre cei mai mari criminali ai Iașului. Patru oameni nevinovați au murit din cauza ei. Toate victimele, șapte la număr, erau angajate la Citadin. Patru dintre ele au murit, iar trei au ajuns în stare gravă la spital.

Luptă contra-cronometru pentru viață

Trebuie precizat că echipa de muncitori era formată din 7 membri. Doar unul dintre ei a scăpat neatins de mașina scăpată de sub control. El a fost cel care a sunat după ajutor. În Păcurari, acolo unde s-a petrecut tragedia a fost, ulterior, o adevărată desfășurare de forțe. Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. Din păcate, pentru 4 bărbați nu s-a mai putut face nimic.

Leziunile suferite, în urma impactului, au fost incompatibile cu viața.

Comentarii
  • Voi chiar sunteți gretoși….

  • Fă și uai, beți și drogati-va cat vreți, dar luați dracului un taxi, un Uber… Nu mai omorâți puținii oameni care mai muncesc și care cresc copii in Romania… Bag pl….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`