Prima pagină » Titlurile zilei » Cine o recunoaște? Acum este cel mai cunoscut model de pe OnlyFans din Romania și are sute de mii de fani în întreaga lume – GALERIE FOTO ÎN EXCLUSIVITATE LA BZI

Cine o recunoaște? Acum este cel mai cunoscut model de pe OnlyFans din Romania și are sute de mii de fani în întreaga lume – GALERIE FOTO ÎN EXCLUSIVITATE LA BZI

30 ian. 2023, 02:00, 21 ,
în Titlurile zilei

Maria Georgiana este cel mai cunoscut model de pe OnlyFans și a reușit în câțiva ani să atragă privirile tuturor bărbaților din mediul online și nu numai. Astfel, toți aleargă după poze intime cu ea, dar nimeni nu i-a văzut colecția pe care o ține secretă

Maria Georgiana, cunoscută de internauți drept „alostbabby”, a ajuns cel mai cunoscut model de conținut pentru adulți. Tânăra nu a avut o copilărie așa cum și-ar fi dorit, având parte de multe lipsuri, însă îi este recunoscătoare bunicii sale, care a crescut-o.

Cum a fost copilăria celui mai cunoscut model de pe OnlyFans

Maria Georgiana a simțit anumite lipsuri în copilăria sa, dar a învățat că trebuie să se autodepășească pentru a-și crea viitorul pe care nu l-a avut scris încă de când era mică.

,,La 17 ani am plecat de acasă pentru că am avut niște probleme în familie. Am plecat fix în perioada de dinaintea examenului de Bacalaureat. Am plecat la mare atunci, ca să muncesc, fiindcă nu aveam unde să locuiesc în Iași. Am făcut naveta de la țară la Iași pe perioada școlii, apoi am plecat să fac ceva. Am lucrat toată vara, iar patronii și-au bătut joc de mine. M-am întors și efectiv nu aveam unde să stau”, povestește Maria Georgiana.

Drumul către viața de acum a fost unul foarte greu pentru focoasa brunetă, pentru că a fost nevoită să facă niște alegeri de om matur.

,,Când am plecat de acasă erau mama cu soțul ei și surorile mele. A fost o problemă foarte mare și nu mă mai înțelegeam cu mama. Până atunci aveam doar doi ani de când locuiam cu mama. Practic, primii noștri doi ani de conviețuire împreună, că eu am fost crescută de bunici. Viața cu ei a fost frumoasă. Nu-mi aduc aminte să-mi fi lipsit ceva, dar nu erau timpurile astea, unde copiii se plâng că nu au telefon”, mărturisește focoasa brunetă.

Cum a ajuns să facă videochat

Dacă ar fi să ne întoarcem în copilăria modelului de pe OnlyFans, am putea să remarcăm iubirea cu care a fost crescută de bunicii ei, însă totuși îi lipsea ceva.

,,A fost foarte greu pentru bunicii mei. Aveau deja patru, iar eu eram al cincilea. Bunicul meu muncea ca paznic, iar bunica se ocupa de copii. Acum mi-aș da viața pentru ei”, spune Maria Georgiana, cu lacrimi în ochi.

Când s-a trezit înconjurată de oameni străini și fără niciun leu în buzunar a ales ce a crezut că poate face pentru a reuși să supraviețuiască.

,,Aveam un prieten care avea alt prieten a cărui iubită făcea videochat. Mi-au zis că au o cameră liberă în apartament, iar eu să fac videochat și o parte din bani să le dau lor. Am acceptat, dar a fost foarte greu, pentru că el era și violent. Auzeam cum o bătea. Pe atunci făceam cumva mulți bani și la un moment dat am zis că mă opresc, că nu îmi convine”, adaugă cel mai cunoscut model de pe OnlyFans, care atrage privirile tuturor bărbaților pe internet.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *