Prima pagină » Cancan » Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo ai stil! Este o surpriză pentru telespectatori

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo ai stil! Este o surpriză pentru telespectatori

05 aug. 2021, 12:33,
în Cancan

S-a aflat cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo ai stil, după ce designerul de modă nu va mai face parte din echipa emisiunii. Recent, reprezentanții postului TV au anunțat cine va fi vedeta care va lua loc la masa juriului. Așadar, noul sezon va veni cu schimbări importante pentru fanii emisiunii.

Noul sezon al emisiunii Bravo ai stil, difuzată la Kanal D, vine cu schimbări importante. Astfel, telespectatorii nu îl vor mai vedea pe Cătălin Botezatu alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Potrivit declarațiilor celebrului designer, acesta a hotărât să se retragă din această emisiune, dar se va implica în alte proiecte ale postului de televiziune.

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo ai stil

În urmă cu puțin timp a fost anunțată vedeta care îl va înlocui pe Cătălin Botezatu în emisiunea Bravo ai stil! Conform Pagina de Media, locul creatorului de modă la masa juriului va fi ocupat de Tibi Clenci, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din România. Acesta a avut colaborări cu publicații mari precum Elle România, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latină, Marie Claire Turcia, Elle Franța, Elle Germania, InStyle Rusia, GQ Spania și GQ Brazilia.

De asemenea, Tibi Clenci a lucrat și cu cele mai mari case de modă, precum Channel, Dior și Luis Vuitton. Fotograful a fost director de creație pentru Vogue Taiwn, Vogue Arabia și Daily Telegraph.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la «Bravo ai stil» voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a spus Tibi Clenci.

Pentru Cătălin Botezatu începe o nouă etapă

Cătălin Botezatu și-a anunțat fanii din mediul online că se va retrage din cadrul emisiunii de modă. Designerul i-a asigurat pe internauți că nu va pleca definitiv de la Kanal D, dar își dorește să înceapă o nouă etapă.

„Dragii mei, a venit momentul să împărtașesc cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost ușor, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo ai stil». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipa extraordinară și împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Le urez succes colegilor mei în noul sezon”, a scris Cătălin Botezatu pe contul de socializare.

Cine sunt concurentele „Bravo ai stil”

În cadrul îndrăgitei emisiunii vor concura nouă vedete care se vor lupta pentru a câștiga statutul de cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Acestea sunt Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi.

„Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Abia aștept provocarea «Bravo ai stil». Poate fata”, a declarat Anda Adam, pe vremuri fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, cel care s-a retras recent din juriul Bravo ai stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *