Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine îi ajută pe Lavinia Pîrva și pe Ștefan Bănică Jr. în creșterea micuțului Alexandru. Cei doi nu au vrut să angajeze o bonă pentru copilul lor

Cine îi ajută pe Lavinia Pîrva și pe Ștefan Bănică Jr. în creșterea micuțului Alexandru. Cei doi nu au vrut să angajeze o bonă pentru copilul lor

09 iun. 2023, 23:21,
în Cancan ultimă oră

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în mare secret, în anul 2017. După doi ani de căsnicie, în viața lor a apărut băiețelul lor, micuțul Alexandru, care are acum 4 ani. Din cauza, Lavinia și Ștefan petrec mult timp departe de casă, mergând la concerte în toate colțurile țării și sunt nevoiți să își lase băiețelul acasă.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că nu a apelat la serviciile unei bone pentru a avea grijă de Alexandru cât timp ea și Ștefan sunt plecați, însă aceștia au o persoană care îi ajută. Cea care rămâne acasă împreună cu micuțul Alexandru este mama Laviniei Pîrva, care reprezintă un ajutor important în creșterea băiețelului.

Lavinia Pîrva a mărturisit că este destul de ocupată cu viața de familie

Lavinia Pîrva a mărturisit că este destul de ocupată cu viața de familie și cea profesională, însă a declarat că se descurcă perfect și se poate împărți în ambele părți. Artista are planuri mari pentru cariera sa și se ocupă momentan de lansarea unui nou album.

„Este o întrebare pe care mi-o adresez și eu, îți spun sincer. Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc.

Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez”, a declarat Lavinia Pîrva pentru unica.ro.

Lavinia și Ștefan au parte de un ajutor important în creșterea copilului lor

Deși petrec mult timp departe de băiețelul lor, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. nu au vrut să angajeze o bonă care să aibă grijă de cel mic cât timp cei doi părinți lipsesc de acasă. Totuși, Lavinia a mărturisit că mama ei îi ajută în creșterea băiețelului, făcând naveta Timișoara-București pentru a-i fi alături lui Alexandru.

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor – ușor, ne vom descurca singurei”, a mai spus artista.

Alexandru, în vârstă de 4 ani, merge deja la grădiniță și face multe activități cu părinții săi. Lavinia Pîrva a povestit că preferă să se plimbe cu bicicleta sau să înoate împreună cu fiul său și să nu îl lase pe cel mic să petreacă prea mult timp în fața tabletei.

„Merge la grădiniță. După facem foarte multe activități împreună. Mergem cu bicicleta, mergem la înot. Are voie la tabletă. El nu a învățat încă treaba asta cu tableta, dar nu i-aș interzice în totalitate. Îmi place cam tot ce se întâmplă în viața copilului meu să fie cu măsură. Măsură în orice”, a mai declarat Lavinia Pîrva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *