Cine este Yosif Eudor Mohaci? Cu ce se ocupă iubitul Andei Adam

03 nov. 2021, 11:34
BZI.ro, în Cancan

Yosif Eudor Mohaci este noul iubit al Andei Adam. Bărbatul a reușit să îi fure inima frumoasei cântărețe, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Povestea lor de dragoste s-a oficializat în urmă cu puțin timp, după ce o bună perioadă aceștia s-au iubit în secret.

În această vară, Anda Adam s-a afișat pe rețelele de socializare alături de Yosif în diferite vacanțe de lux.

Cu ce se ocupă Yosif Eudor Mohaci

Yosif Eudor Mohaci este originar din Arad, însă o bună perioadă de timp aceasta a locuit în Franța și Elveția. În prezent, acesta locuiește în România unde conduce mai multe afaceri de succes.

Bărbatul a mai fost căsătorit în anul 2018, iar nunta lui a avut loc într-o locație exclusivistă din Cipru. Yosif are o fetiță pe nume Nicole, în vârstă de cinci ani de zile. Deși a divorțat de fosta lui soție Ioana, aceștia încă sunt într-o relație bună de dragul copilului.

Yosif și Anda se iubesc enorm

Omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață în urmă cu ceva timp. Aceasta a acceptat și a spus un “DA” hotărât. Întregul moment a avut loc în timpul unei vacanțe pe care aceștia au avut-o în Turcia. Anda Adam mărturisește că atunci când și-a văzut iubitul în genunchi s-a emoționat profund și chiar a început să plângă de bucurie.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul. El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie…

Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit Anda Adam la acel moment.

Ce spune Anda Adam despre divorț

Anda Adam s-a despărțit de Sorin Nicolescu cu care s-a căsătorit în anul 2015. Deși pentru o bună perioadă de timp aceasta a vrut să ascundă faptul că lucrurile nu merg exact cum trebuie între ei, într-un final inevitabilul s-a produs.

“Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *