Prima pagină » Cancan » Cine este viitoarea soție a lui George Simion? Liderul AUR a vrut să intre cu forța în sediul DIGI 24

Cine este viitoarea soție a lui George Simion? Liderul AUR a vrut să intre cu forța în sediul DIGI 24

17 iun. 2022, 13:31, 1 ,
în Cancan

George Simion a anunțat de curând când va avea loc nunta alături de viitoarea sa soție. Bărbatul și-a invitat toți susținătorii la marele eveniment prin intermediul unei postări pe Facebook. Frumoasa sa iubită lucrează în domeniul financiar pentru o companie franceză.

De curând, omul politic a fost acuzat de către Virgil Popescu cum că susține Rusia în cadrul unei emisiuni de la Digi 24. De aceea, acesta a încercat să intre în sediul Digi 24. În grupul AUR a fost și Diana Șoșoacă ce are o biografie impresionantă.

Cine este viitoarea soție a lui George Simion?

George Simion este mereu prezent în sfera politică, însă despre viața sa personală publicul larg nu știe prea multe. În urmă cu un an, politicianul a vorbit despre planurile sale de nuntă în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. Pe atunci, nu se știa faptul că bărbatul are o iubită. Ba mai mult, acesta nu a dorit să îi dezvălui identitatea până la momentul actual. Viitoarea soție a lui George Simion este Iulia Burcea. Iubita sa lucrează ca controlor financiar la o multinațională, Ingenico. Compania produce aparate de plată cu cardul. Tânăra a absolvit Universitatea Ecologică și are un master în Consultanță în Afaceri de la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității București. Într-un interviu, liderul AUR a precizat că o ține ascunsă din cauza faptului că orice gest de al femeii ar putea fi apreciat sau judecat. Mai mult de atât, bărbatul a spus că își dorește foarte mulți copii.

Printr-o postare pe Facebook, George Simion a anunțat data nunții. Acesta le-a transmis urmăritorilor săi că evenimentul anului va avea loc pe data de 27 august. Liderul politic a scris că invită pe toată lumea la nunta sa deoarece dorește să fie înconjurat de toți susținătorii săi. Ba mai mult, la eveniment nu se vor acorda daruri. Bărbatul va celebra într-un complex turistic, din Măciuc, Județul Vâlcea. Totodată, fanii săi au primit invitația printr-un mesaj privat, iar la momentul actual, George Simion strânge semnături pentru a vedea exact câte persoane vor participa. De asemenea, politicianul va trimite autocare în fiecare județ al țării.

„Aș vrea ca voi, toți, peste 1.200 de oameni și zecile-sutele de mii care accesați pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniți, dacă veniți mii, zeci de mii, și de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitații la nuntă”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Liderul AUR a vrut să intre cu forța în sediul DIGI 24

După ce liderul Aur a fost acuzat că urmărește interesele Rusiei, de către ministrul energiei Virgil Popescu, omul politic a încercat să intre în sediul televiziunii Digi 24. Momentul a fost filmat chiar de către bărbat. Acesta a făcut un live pe pagina sa de Facebook, unde a surprins tot momentul. Din filmare se poate observa cum iubitul Iuliei Burcea împinge și țipă la angajații Digi 24. 

„Dragi prieteni, la Digi24, în total dispreț față de legea audiovizualului l-au chemat pe hoțul Virgil (n.r. – Virgil Popescu, ministrul energiei), dar pe noi nu ne-au chemat”, a precizat omul politic pe live.

Acesta a refuzat să plece din incinta clădirii, cerând să fie întâmpinat de o persoană de la conducere. Bărbatul a acceptat să plece abia după ce a venit poliția. 

Cu toate că până la momentul actual George Simion și-a ținut ascunsă viitoarea soție, acesta dorește să invite la nunta sa toți susținătorii. Ba mai mult, politicianul nu vrea dar la marele eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`