Prima pagină » Cancan » Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

16 iun. 2023, 09:28,
în Cancan

Multă lume este dornică să afle cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Frumoasa artistă a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar anumite detalii au dat de bănuit. Cântăreața s-a pozat pe terenul de tenis din Germania, unde partenerul ei a avut un antrenament, apoi un meci. Ulterior, Andreea Bălan s-a pozat în mașina lui Victor Cornea și a postat un mesaj subtil, lăsând de înțeles că formează un cuplu cu acesta. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți.

Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan

Victor Cornea și Andreea Bălan formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. În lumea mondenă au apărut zvonuri că cei doi au o relație de ceva vreme, însă au ținut ascunsă povestea lor de dragoste. Recent, artista nu s-a mai ferit de ochii curioșilor și a postat câteva fotografii în mediul online, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Celebra cântăreață s-a pozat pe terenul de tenis din Stuttgart, acolo unde iubitul ei a avut un meci de tenis. Fotografiile din mașina sportivului au lăsat și ele de înțeles că cei doi sunt împreună. Mai mult, Andreeea Bălan a scris și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dovadă că radiază de fericire alături de Victor Cornea.

„Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

În ultima vreme, Andreea Bălan a fost protagonista unor discuții aprinse în lumea mondenă. S-a spus că a avut o idilă cu Jador, după ce a fost surprinsă împreună cu acesta la mai multe evenimente și petreceri private. Artista a negat cu vehemență presupunerile apărute și a precizat că îi leagă o frumoasă prietenie și mai multe colaborări muzicale. În prezent, artista se iubește cu Victor Cornea, unul dintre cei mai apreciați tenismeni din România. Bărbatul are 29 de ani și se bucură din plin de succes în carieră.

Ce spune artista despre viața sa amoroasă

Recent, Andreea Bălan a declarat că a trecut peste divorțul dureros de George Burcea și le crește singură pe cele două fete ale sale. Artista a dat de înțeles că este pregătită să își refacă viața și să își întâlnească jumătatea.

,,Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!”, declara Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

Se pare că iubirea a apărut din nou în viața artistei, iar în prezent aceasta are o relație cu tenismenul Victor Cornea. Deocamdată cei doi amorezi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre relația lor.

Andreea Bălan radiază de fericire alături de noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea. Aceștia s-au afișat împreună pe rețelele de socializare, dând de înțeles fanilor că formează un cuplu. Andreea Bălan se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`