Prima pagină » Cancan » Cine este Valentin Butnaru. Ce legătură există între acesta și celebra Teo Trandafir

Cine este Valentin Butnaru. Ce legătură există între acesta și celebra Teo Trandafir

28 dec. 2021, 15:45,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Valentin Butnaru, fostul prezentator al Observatorului Matinal de la Antena 1. Extrem de carismatic și mereu energic, acesta a ajuns în atenția publicului de la primele apariții la pupitrul știrilor. 

Dincolo de succesul în televiziune, Valentin Butnaru este o prezență discretă la evenimentele mondene. Mai mult, prezentatorul a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu ce legătură există între acesta și celebra Teo Trandafir.

Valentin Butnaru, noua revelație în showbiz-ul autohton

Valentin Butnaru a fost propulsat în atenția publicului după ce a prezentat mai multe emisiuni celebre. Pe lângă Observatorul Matinal de la Antena 1, acesta a participat la show-ul Asia Express, fiind apreciat de ceilalți concurenți, dar și de public. 

Provocările din plan profesional i-au adus și mai multă celebritate. Acesta și-a construit o carieră de succes în televiziune, însă a recunoscut că a avut parte de momente dificile.

Valentin Butnaru a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din București, însă pasiunea pentru jurnalism l-a îndemnat să se angajeze la un post de televiziune. După ce a lucrat o perioadă de timp la Realitatea Tv, a primit o ofertă surprinzătoare din partea trustului Antena.

În anul 2013, carismaticul prezentator a apărut la pupitrul Observatorului Matinal, fiind extrem de apreciat de colegii de breaslă. 

Valentin Butnaru a prezentat știrile la Antena 1 într-o formulă inedită alături de Olivia Păunescu și Andreea Țopan, spre încântarea telespectatorilor.

Carismaticul prezentator a fost în trecut moderatorul emisiunii „The Wall”, iar celebrul show tv i-a adus sume impresionante în conturi.

Dincolo de pasiunea pentru televiziune, Valentin Butnaru este vicecampion de squash, acesta fiind și antrenor al acestui sport mai puțin cunoscut în România. 

O altă colegă de breaslă pasionată de sporturile extreme este și Iuliana Pepene, care a mărturisit că adoră adrenalina.

Ce relație există între carismaticul prezentator și celebra Teo Trandafir 

Puțini sunt cei care știu ce legătură există între Valentin Butnaru și Teo Trandafir. Prezentatorul știrilor de la Antena 1 a dezvăluit că a învățat tainele profesiei de la îndrăgita Teo Trandafir. Mai mult, Valentin Butnaru a prezentat alături de celebra vedetă o emisiune de divertisment la începutul carierei sale.

La rândul ei, Teo Trandafir are numai cuvinte de laudă pentru fostul ei elev. Prezentatorul Observatorului Matinal a recunoscut că a învățat meserie de la Teo Trandafir, fiind recunoscător acesteia.

În ceea ce privește viața privată a carismaticului Valentin Butnaru, acesta a dezvăluit câteva episoade amuzante prin care a trecut. Se pare că totul a pornit de la numele prezentatorului. 

„Făptașul a fost de fapt nașa mea de botez, cea care a realizat că noi, ortodocșii, îl sărbătorim pe Sf. Valentin pe 16 februarie. Așa am ajuns să fiu “prejudiciat” de mic, fiindcă nu am avut două zile pe an pentru cadouri, ci doar una. (…)

Am fost strigat Cupidon o lungă perioadă de timp de niște foști colegi de televiziune. Partea interesantă este că încerc să disociez an de an cele două sărbători – onomastica și Ziua Îndrăgostiților, în sensul în care le explic tuturor că sfântul nostru e pe 16. Dar de ceva timp am renunțat, pentru că nu-mi displace să mi se spună ”la mulți ani” și pe 14, reușind în sfârșit să am două zile de sărbătorit”., a declarat amuzat prezentatorul.

Valentin Butnaru a prezentat Observatorul Matinal de la Antena 1, fiind extrem de apreciat de colegii de breaslă. Carismaticul prezentator și-a construit o carieră de succes în televiziune și se bucură de celebritate. Cu toate acestea, Valentin Butnaru este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *