Prima pagină » Cancan » Cine este Tj Miles, noua revelație a internetului din România. Miles Jordache va participa în noul sezon al “Survivor România”

Cine este Tj Miles, noua revelație a internetului din România. Miles Jordache va participa în noul sezon al “Survivor România”

15 dec. 2021, 13:40,
în Cancan

Noua revelație a internetului din România, Tj Miles, nu apare pe Wikipedia deși a reușit într-un timp foarte scurt să devină extrem de popular. Recent, acesta a fost anunțat ca și concurent la “Survivor România”. Ediția din acest an va fi difuzată de Pro TV.

TJ Miles, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, sunt doar câțiva dintre faimoșii care vor lupta și vor da tot ce au mai bun pentru a intra în posesia marelelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cine este Tj Miles, noua revelație a internetului din România care nu apare pe Wikipedia

Cu toate că nu se găsesc încă informații despre revelația internetului din România, viața acestuia a fost una extrem de interesantă.

Miles Jordache s-a născut în Constanța și are vârsta de 33 de ani. Pe când era doar un copil s-a mutat cu familia sa în Toronto. Din anul 2018 acesta a decis să se întoarcă pe meleagurile românești unde și-a dezvlotat o afacere. Tj Miles deține un service auto și a devenit extrem de popular în lumea vlogging-ului.

Într-un timp relativ scurt, a reușit să își strângă o adevărată comunitate pe platformele Youtube și TikTok.

De-a lungul timpului a avut parte și de experiențe neplăcute. Miles Jordache a povestit că, în 2013, a fost implicat într-un caz federal.

Miles Jordache a avut probleme cu legea

Pe atunci tatăl său avea anumite bănuieli însă, mama vedetei a fost devastată de problemele pe care acesta le avea cu legea.

”Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit.

Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer.

E foarte important ca oamenii să înțeleagă despre mine că nu am turnat niciodată pe nimeni. Am fost fidel codului, am plătit pentru greșelile mele, i-am scăpat pe prietenii mei de acuzații, pentru că a fost greșeala mea. Am grijă de oamenii mei, dorm foarte bine noaptea, sunt cel real. Și știi ce? Povestea oricum va ieși la un moment dat la iveală”, a mărturisit TJ Miles pentru vice.com.

Tj Miles va participa la Survivor România

TJ Miles, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, sunt o parte din concurenții care vor participa în acest an la Survivor România. Marele premiu al competiției este în valoare de 100.000 de euro.

Concurenții sunt împărțiți în două triburi: Războinici și Faimoși. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă va fi nevoită să elimine câte un membru. Condițiile de supraviețuire sunt dificile, iar competiția este acerbă.

”Așteptările o să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat. S-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, a dezvăluit prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

Miles Jordache sau Tj Miles nu are pagina de Wikipedia însă a reușit ca într-un timp foarte scurt să apară pe toate rețelele sociale, iar acum să participe la Survivor România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *