Prima pagină » Cancan » Cine este Ștefania Duca, noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu

Cine este Ștefania Duca, noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu

24 mai 2022, 08:52,
în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Ștefania Duca, noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Recent, focoasa tânără și-a sărbătorit ziua de naștere, iar de la petrecere nu a lipsit carismaticul artist. Cu toate că și-au ascuns relația o perioadă de timp, cei doi au recunoscut că formează un cuplu și sunt extrem de fericiți împreună, dovadă fiind fotografiile postate de aceștia pe rețelele de socializare.

Ștefania Duca, noua iubită a lui Andrei Ștefănescu

Focoasa șatenă Ștefania Duca i-a cucerit inima carismaticului Andrei Ștefănescu. Faimosul cântăreț și prezentator a trecut peste divorțul de fosta soție și iubește din nou. Deși au apărut în lumea mondenă zvonuri încă de anul trecut că acesta ar avea o relație cu frumoasa Ștefania Duca, artistul a evitat să ofere un răspuns clar.

De curând, cei doi au recunoscut însă că formează un cuplu și și-au oficializat relația cu ocazia zilei de naștere a Ștefaniei. Tânăra în vârstă de 33 de ani este prezentatoare la Antena Stars. Se pare că acolo s-ar fi cunoscut cele două vedete și au început frumoasa idilă. Ștefania Duca face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare.

Ștefania Duca a avut o relație de peste 6 ani cu artistul F. Charm, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat. Șatena a vorbit despre despărțirea de fostul partener, mărturisind cum a reușit să treacă peste separarea de cel care ar fi trebuit să îi devină soț. Mai mult, aceasta este recunoscătoare fostului iubit pentru tot ceea ce a trăit alături de el atâția ani.

,,Pentru că m-ai învățat atât de multe lucruri, despre viață, despre iubire, despre mine. Îți datorez respect pentru tot restul vieții mele. Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie.”, a fost mesajul șatenei pentru fostul iubit.

În prezent, Ștefania Duca se bucură din plin de celebritate și de viață alături de Andrei Ștefănescu. Cei doi au recunoscut public că au o relație și se declară mai fericiți ca oricând împreună.

Un nou cuplu în showbiz-ul autohton este și cel format din Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu. Cu toate că există o diferență de vârstă considerabilă între cei doi, aceștia se înțeleg de minune și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ce spune Andrei Ștefănescu despre cea care i-a cucerit inima

Andrei Ștefănescu nu s-a mai ferit de ochii curioșilor și a recunoscut că are o relație cu colega sa de televiziune, Ștefania Duca. Acesta s-a afișat în ipostaze tandre alături de noua lui iubită și radiază de fericire. Carismaticul artist a petrecut alături de focoasa șatenă, care a împlinit de curând 33 de ani, prilej pentru a oficializa relația lor de iubire. Cu toate acestea, Andrei Ștefănescu nu a dorit să ofere prea multe detalii.

„Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar. (…) Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel.”, a declarat Andrei Ștefănescu.

La rândul ei, frumoasa Ștefania Duca a postat un mesaj pe rețelele de socializare din care se înțelege că se simte iubită și fericită alături de iubitul celebru.

„Cea mai frumoasă zi de naștere. Am o mulțime de lucruri pentru care să fiu recunoscătoare. Sunt sănătoasă, fericită și iubită.”, a declarat aceasta.

Ștefania Duca și Andrei Ștefănescu au recunoscut că formează un cuplu și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că o perioadă și-au ascuns relația, cei doi nu se mai feresc de ochii curioșilor și se afișează împreună în spațiul public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *