Prima pagină » Cancan » Cine este soțul Monicăi Tatoiu și care este secretul căsniciei lor de aproape patru decenii 

Cine este soțul Monicăi Tatoiu și care este secretul căsniciei lor de aproape patru decenii 

08 mai 2024, 12:47,
în Cancan

Cunoscuta femeie de afaceri, Monica Tatoiu și-a întâlnit soțul acum 39 de ani; ei au împreună și un băiat în vârstă de 30 de ani. Aflați în rândurile următoare cine este soțul ei și cu ce se ocupă. 

 Monica Tatoiu și soțul ei au reușit nu fără chin să-și construiască o familie frumoasă și un loc unde îl pot numi acasă. Chiar dacă Monica este la a treia căsnicie, ea încă trăiește o poveste de dragoste alături de soțul ei, Victor Tatoiu. 

 Monica Tatoiu este la a treia căsnicie 

Prima iubire a Monicăi Tatoiu a fost nimeni altul decât Florin Călinescu, însă această idilă romantică s-a încheiat odată cu terminarea liceului. După acest timp, Monica a mai avut câteva relații până a intrat la facultate. 

 Monica Tatoiu a mai trecut prin două căsnicii, care, din nefericire, s-au încheiat brusc din cauza infidelităților din partea tuturor partenerilor. Prima dată s-a căsătorit la numai 22 de ani, când era încă studentă, însă în urma acestora a primit câteva lecții foarte importante despre ce înseamnă iubirea și viața de cuplu. 

 „Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment dat este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte”, a declarat afacerista Monica Tatoiu. 

 În prezent, ea se consideră încă extrem de fericită alături de sufletul ei pereche, pe care l-a cunoscut acum 40 de ani și de care se simte o femeie împlinită și norocoasă. Aceștia au un singur băiat care tocmai a împlinit 30 de ani și care îi poartă numele tatălui, Victor.  

Cine este soțul Monicăi Tatoiu? 

Victor Tatoiu este născut în Constanța și este de meserie inginer IT. Monica Tatoiu însă recunoaște că între ei mai există adesea momente în care nu se înțeleg sau mici tachinări, dar că împreună se completează frumos. 

Ea, având o experiență în relații și fiind și la a treia căsnicie, a recunoscut care este secretul unei căsnicii care să dureze și să fie și frumoasă. 

 Acesta este sfatul ce îl dă tuturor tinerilor care ar dori să-și unească sufletele și destinele. 

 „Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. 

Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat «în adâncurile» vieții. 

Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”, a mai spus femeia de afaceri. 

Monica Tatoiu și soțul ei au o căsnicie de aproape patru decenii, marcată de frumusețe și armonie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`