Prima pagină » Cancan » Cine este soția lui Salman Khan. Vestea a șocat-o pe Iulia Vântur

Cine este soția lui Salman Khan. Vestea a șocat-o pe Iulia Vântur

31 aug. 2020, 17:52,
în Cancan

Cine este soția lui Salman Khan. Potrivit unor informații inedite, ieșeanca Iulia Vântur s-ar afla de ceva vreme pe nisipuri mișcătoare. Astfel, un avocat celebru din India a lansat astăzi informația potrivit căreia Salman Khan este căsătorit deja. Ba, mai mult, ar avea și doi copii, de 17 și, respectiv, 13 ani.

O veste răspândită în toată India de un avocat cunoscut a șocat lumea mondenă, dar și pe Iulia Vântur. Potrivit acestuia, celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan, ar avea o familie care locuiește de ani buni în Dubai.

Cine este soția lui Salman Khan

De câțiva ani buni, Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV s-a mutat definitiv în India, alături de partenerul ei de viață. Aici, ea s-a axat pe cariera muzicală, dar și pe alte proiecte. În tot acest timp, au apărut informații cu privire la relația de dragoste dintre cei doi. Mai mult, au apărut din când în când și zvonuri cu privire la o apropiată căsătorie între Iulia și Salman.

Numai că, se pare, Iulia Vântur a pășit în tot acest timp pe un teren nesigur. Acum, o veste răspândită de un avocat din Delhi a șocat toată lumea mondenă, în special pe Iulia Vântur. Avocatul Vibhor Anand a postat, pe contul său de Twitter, un mesaj în care susține că celebrul actor de la Bollywood ar fi însurat. Soția lui Salman Khan ar fi o femeie pe nume Noor, cu care de altfel ar avea și doi copii. Este vorba de o fiică, Ayesha, de 17 ani și un fiu, Razzak, de 13 ani.

Avocatul a mai spus că familia lui Salman Khan locuiește în Dubai. La finalul mesajului, bărbatul îl întreabă pe actor dacă are dreptate. Momentan, spusele lui Vibbor Annad nu au fost confirmate. Nici Salman Khan și nici Iulia Vântur nu au reacționat la afirmațiile făcute de avocat.

Salman și Iulia, în direct „La Măruță”

Recent, Iulia Vântur a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”. Iar în timpul intervenției, în direct, Cătălin Măruță a observat faptul că Salman Khan se află în aceeași încăpere cu Iulia. Așa că l-a chemat în fața camerei de filmat.

„Hello Salman! E acolo în dreapta ta”, a spus Măruță.
„Da? Cum l-ai văzut?”, a continuat Iulia.
„L-am văzut acolo în reflexia de la tablou”, a precizat Măruță.

La insistențele moderatorului de la Pro TV, Salman Khan a apărut alături de Iulia Vântur, fiind ușor reținut și flatat.

„Ce faci? Esti un actor minunat!”, i-a spus Măruță emoționat.
„Mulțumesc!”, i-a răspuns Salman, scurt și la obiect.
„Când veniți în România?”
„Curând”, a răspuns actorul indian.
„Te aștept aici în show-ul meu, Salman Khan!”
„Bine! Ne vedem acolo!”, a fost discuția scurtă dintre Măruță și Salman Khan.

Acum, mai rămâne de aflat care este adevărul și cine este soția lui Salman Khan. Să fie un sâmbure de adevăr în toată această poveste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *