Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cine este soția lui Mihai Dedu de la PRO TV. Ce meseria are femeia care a ales să îi fie alături

Cine este soția lui Mihai Dedu de la PRO TV. Ce meseria are femeia care a ales să îi fie alături

14 apr. 2021, 11:11,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Soția lui Mihai Dedu de la PRO TV are o legătură foarte strânsă cu trustul la care s-a făcut consacrat celebrul prezentator. Adriana Dedu este și ea în PRO TV încă din anul 1996. Cei doi au împreună un băiat, Matei, care practică fotbalul de performanță.

Mihai si Adriana formează o familie fericită de aproape 30 de ani.

Mihai Dedu de la PRO TV și soția lui au sărbătorit nunta de argint

În anul 2017, Mihai Dedu și soția lui au sărbătorit nunta de argint. Invitați la acea vreme în emisiunea “Vorbește lumea”, cei doi au oferit declarații savuroase.

Vizibil încântat de femeia care a ales să îi fie alături, prezentatorul de la PRO TV a oferit o declarație mai mult decât amuzantă.

„Spune ca tine, fac cum vreau eu şi nu mă trezi sunt printre lucrurile pe care mi le spune. Nu sunt sigur că voi mânca sarmale de sărbători, de asta mi-am cumpărat pufuleţi”, a spus, cu zâmbetul pe buze Mihai Dedu.

Mihai Dedu își descrie soția ca fiind o femeie cu o modestie exacerbată. Adriana este colegă cu acesta de mai bine de 20 de ani la postul de pe Pache Protopopescu.

„Am reuşit să stăm împreună atâţia ani datorită comunicării şi faptului că ne iubim foarte tare. N-a fost romantic atunci când m-a cerut în căsătorie. A fost o hotărâre destul de bruscă, am zis: «Gata, ne căsătorim». S-a întâmplat după 5 ani de prietenie. De sărbători vom sta acasă. Gătesc, dar am ajutoare, mama, soacra foarte tare, aşa că nu sunt nevoită să pregătesc foarte tare. De obicei petrecem în familie, lărgit, la mine doar mama”, declara Adriana Dedu cadrul emisiunii “Vorbește lumea”.

Ce s-a schimbat în viața celor doi în timpul pandemiei de coronavirus

Viața celor doi nu a suferit modificări marcabile din cauza pandemiei de coronavirus. Prezentatorul știrilor de la PRO TV a declarat chiar că acest lucru i-a ajutat să petreacă mai mult timp împreună. Programul încărcat pe care îl aveau nu le permitea “luxul” de a fi mereu împreună.

Fiul lui Mihai Dedu și al soției sale Adriana practică fotbalul de performanță și tot timpul trebuia să se împartă între antrenamente și școală. Prezentatorul a precizat că, psihic a fost puțin afectat din cauza faptului că nu a putut să iasă din casă ori de câte ori și-a dorit.

Adriana, soția acestuia, însă a fost extrem de fericită pentru că a reușit să reorganizeze curtea și zona din fața casei, dar și în spate, unde au o terasă.

Mihai Dedu este suporter înfocat al clubului Dinamo București

Ajuns la vârsta de 53 de ani, Mihai Dedu este un fan declarat al clubului Dinamo București. În tinerețe acesta a precticat atletismul de performanță pentru clubul Steaua. Vedeta de la PRO TV era specializat pe probele de 400 de metri plat și 400 de metri garduri. Cu toate acestea, dragostea pe care o poartă pentru clubul din Ștefan cel Mare este nemărginită.

Acest lucru însă i-a adus și momente mai puțin plăcute. Prezentatorul TV declara că, din cauza faptului că susține echipa din Ștefan cel Mare, a primit multe înjurături și a fost tachinat ani întregi.

Mihai Dedu de la PRO TV și soția lui speră ca fiul lor să ajungă să joace pentru o echipă din Premier League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *