Prima pagină » Actualitate » Cine este sora lui Mihai Morar: Andreea este o „păpușica mică și scumpă!”

Cine este sora lui Mihai Morar: Andreea este o „păpușica mică și scumpă!”

02 feb. 2024, 08:23,
BZI.ro, în Actualitate

Toată lumea îl știe pe omul de radio, însă nu mulți știu cine este sora lui Mihai Morar. Acesta o iubește nespus pe Andreea, care locuiește de mulți ani în America.

Cine este sora lui Mihai Morar

Dacă Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România, Andreea, sora acestuia, locuiește de mulți ani în America.

Recent, Mihai Morar a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu sora lui pentru că Andreea a împlinit 40 de ani, iar mesajul primit de la fratele ei celebru a fost de-a dreptul emoționant.

Frații Andreea și Mihai Morar sunt foarte legați unul de altul, au avut dintotdeauna o relație foarte bună, deși se văd rar. După 13 ani de când plecase în America, sora lui Mihai Morar a revenit în 2019 în țară și s-a revăzut cu toată familia. Momentul a fost unul emoționant, iar omul de radio l-a marcat atunci pe rețelele de socializare.

Sora lui Mihai Morar a fost tot timpul o prezență foarte discretă în viața publică, în ciuda celebrității de care se bucură fratele ei de foarte mulți ani.

Sora lui Mihai Morar locuiește de mulți ani în America, are doi copii și recent a împlinit 40 de ani, prilej perfect pentru un mesaj emoționant primit de la fratele ei.

„La mulți ani, surioară dragă! Știu că faci 40, dar tot păpușica mică și scumpă din a doua și a treia fotografie ai rămas. Deși între aceste poze au avut timp să treacă și copilăriile noastre, dar și copilăriile copiilor noștri. Vorba ta, 40, dar tot copii am rămas…”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Mihai Morar are o relație foarte apropiată cu sora și cu părinții săi

În anul 2019, Mihai Morar a postat o fotografie cu întreaga familie pentru că Andreea a revenit în casa părintească după 13 ani.

„ACASĂ. DUPĂ 13 ANI. Atâta a trecut de când nu am mai făcut poza asta în România. Era ziua cununiei mele. În schimb, am făcut fiecare câte doi copii, pe câte două continente. Eu, două fete, în Europa. Ea, doi băieți, în America. Bun venit acasă, surioară! #familiaMorar”, a scris Mihai Morar pe Instagram, la vremea aceea.

Mihai Morar a mai postat, de-a lungul timpului, fotografii, rar ce-i drept, cu sora și nepoții lui din America, însă Andreea Morar nu este o prezență activă pe rețelele de socializare, preferând discreția.

„Chiar dacă între frate și soră sunt 6000 de mile, ei rămân împreună până la capăt de zile”, scria Mihai Morar o altă urare de „La mulți ani!” pentru sora lui, în 2020.

Mihai Morar are o relație foarte apropiată și cu părinții săi, chiar dacă aceștia locuiesc departe, în Maramureș, dar se văd atunci când există puțin timp liber.

Recent, Mihai Morar a postat o fotografie cu familia lui și cu părinții pe care a reușit să-i ducă într-o scurtă vacanță în Bulgaria.

„Știi când mi-am dat seama că sunt bogat?! Când am avut posibilitatea să merg în vacanță cu toți copiii și cu toți bunicii. Nu posibilitatea financiară, ci biologică. Atunci când nu mai poți să ai o vacanță cu toți părinții, toți copiii, toți bunicii, începi să fii sărac. Nu financiar, ci mult mai grav: sufletește. Le mulțumesc tuturor celor din fotografia asta pentru că mă fac bogat”, a postat Mihai Morar pe Instagram.

Chiar dacă omul de radio este cunoscut, puțini sunt cei care știu cine este sora lui Mihai Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *