Prima pagină » Actualitate » Cine este şoferul care a murit la Ambasada Rusiei. Bogdan Drăghici a murit, după ce maşina i-a luat foc

Cine este şoferul care a murit la Ambasada Rusiei. Bogdan Drăghici a murit, după ce maşina i-a luat foc

06 apr. 2022, 08:18,
în Actualitate

Şoferul care a murit la Ambasada Rusiei miercuri dimineaţa, 6 aprilie 2022, în jurul orei 06.00 este Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA. Conducătorul auto a fost condamnat ieri la peste 15 ani de închisoare pentru abuz sexual.

După ce a intrat cu maşina în zidurile instituţiei din Bucureşti, bărbatul şi-ar fi dat foc. În urma coliziunii s-a înregistrat o explozie, iar Bogdan Drăghici a decedat carbonizat.

Bogdan Drăghici, şeful TATA, este şoferul care a murit la Ambasada Rusiei din Capitală

În această dimineaţă s-a produs un incident nefericit la Ambasada Rusiei din Bucureşti. Bogdan Drăghici, care se află sub control judiciar şi ieri, 5 aprilie 2022, aflase că este condamnat la închisoare pentru o perioadă de 15 ani şi 4 luni, a venit cu viteză spre instituţie şi a încetinit după ce s-a apropiat de jandarmii prezenţi. Individul le-a spus oamenilor legii că doreşte să discute cu cineva din cadrul ambasadei şi că este pregătit să provoace un atac terorist.

Imediat după dialog, Bogdan Drăghici s-a autoincendiat, iar pomperii sosiţi la faţa locului au reuşit să stingă incendiul. Din nefericire, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind găsit carbonizat. La faţa locului s-au deplasat mai multe forţe de intervenţie, circulaţia fiind blocată pe şoseaua Kiseleff.

„În această dimineață, în jurul orei 06.00 a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, transmit polițiștii.

Bogdan Drăghici, condamnat la închisoare după ce şi-a violat fiica

Reamintim faptul că în urmă cu mai mulţi ani Bogdan Drăghici şi-a violat propria fiică. Acesta a fost reţinut la scurt timp după şi a stat după gratii aproximativ un an.

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie a anului 2019 emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Agresiunile ar fi avut în perioada anilor 2013-2016 asupra fiicei vitrege a acestuia, pe când aceasta avea doar 10 ani.

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele din dosarul de la acea vreme.

Acesta a devenit cunoscut acum un deceniu, după ce a militat în cadrul unei campanii ca taţii să poată fi internaţi alături de copii în spital, cum se poate în cazul mamelor.

Reamintim faptul că șoferul care a murit la Ambasada Rusiei este Bogdan Drăghici, condamnat pentru abuz sexual împotriva fiicei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *