Prima pagină » Cancan » Cine este socrul lui Ianis Hagi! Tatăl Elenei Tănase este plin de bani

Cine este socrul lui Ianis Hagi! Tatăl Elenei Tănase este plin de bani

28 dec. 2023, 09:15,
în Cancan

Adevărul despre socrul lui Ianis Hagi a ieșit la iveală. Fiul lui Gheorghe Hagi s-a căsătorit civil cu Elena Tănase. La scurt timp după ceremonia civilă, au apărut informații despre tatăl miresei.

Dimciu Palavoti Tănase, tatăl soției lui Ianis, este o persoană extremă de înstărită. Este implicat în mediul de afaceri din zona malului mării.

Cine este socrul lui Ianis Hagi

Este recunoscut în comunitatea aromână din zona Dobrogei ca fiind unul dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri. Cu 4 ani în urmă, el a cheltuit o sumă considerabilă la petrecerea de botez a nepotului său.

Fratele Elenei, Dimciu Tănase, a devenit tată, iar cuscrul lui Hagi, nu a avut nicio ezitare pentru închirierea unui local exclusivist din Mamaia. Printre invitații de la acea vreme s-a numărat și Gică Hagi, împreună cu familia sa.

Evenimentul a avut privilegiul de a avea prezența lui Cătălin Măruță, care a animat atmosfera în locația aleasă de familie Tănase, conform informațiilor de la iamsport. Dimciu Palavoti Tănase este apreciat de cei apropiați pentru credința sa profundă. Potrivit sursei citate, el a fost surprins ținând în mână mătănii la petrecerea de logodnă a fiicei sale, care a avut loc acum mai bine de două luni.

Ce meniu a avut Ianis Hagi la cununie

Meniul a fost unul tradițional. Jumări, chifteluțe de porc, carne la garniță, cârnați, pastramă de porc au fost mâncărurile alese de Ianis Hagi pentru cei prezenți.

„Este un an pe care îl voi ține minte mereu, vine după un alt an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala, acum cununia. Cunuia este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil. Adică să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Avem două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci, ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs. Am reușit să planificăm în prima zi de Crăciun evenimentul, să fie ceva unic. Deocamdată, este cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar, ne dorim, dar nu e nimic stabilit. Mă decurc și cu dansul, suntem machidoni. Mă descurc, nu mă fac de rușine. Așa mi-a spus tata de mic, și la fotbal și pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi, potrivit redactia.ro.

Peste 400 de invitaţi au fost prezenti la petrecerea lui Ianis și a Elenei

Ianis Hagi și partenera sa Elena Tănase au oficializat relația lor prin căsătoria civilă, iar festivitatea a avut loc luni, la un club din nordul Capitalei. La acest eveniment au fost prezenți 400 de invitați. Pe lângă tatal lui Ianis, Gică Hagi, au fost prezenți și Gică Popescu, Gigi Becali, precum și părinții Simonei Halep, Stere și Tania.

La vârsta de 24 de ani, jucătorul a făcut cererea în căsătorie în luna iunie, la Paris. Elena Tănase, în vârstă de 23 de ani, este originară din Constanța și are rădăcini aromâne. „Este o seară minunată pentru noi”, a declarat Gică Hagi, în timp ce Marilena Hagi a afirmat: „Suntem părinţi împliniţi şi bucuroşi”.

La petrecere a cântat trupa machedonească Pindu. Ianis şi Elena formează un cuplu de aproape trei ani, iar socrul lui Ianis Hagi a fost mereu alături de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *