Prima pagină » Cultural » Cine este Simona Țăranu. Detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete

Cine este Simona Țăranu. Detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete

28 sept. 2022, 08:32, 1 ,
în Cultural

Multă lume se întreabă cine este Simona Țăranu. Aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Simona Țăranu are o carieră de succes în televiziune și face furori atunci când apare la pupitrul știrilor. Dincolo de lumina reflectoarelor, prezentatoarea se mândrește cu o familie frumoasă, dar ascunde multe suferințe. Iată câteva detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete.

Simona Țăranu, o prezență discretă în lumea mondenă

Simona Țăranu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta cucerește publicul de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și se bucură din plin de succes. La vârsta de 34 de ani, vedeta are o carieră impresionantă, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Știrista este originară din Piatra Neamț, însă în prezent locuiește în București. Vedeta a studiat Cinematografie și Televiziune la Universitatea Media din Capitală. Aceasta prezintă știrile la Digi și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe marile ecrane.

Simona Țăranu este o prezență discretă și vorbește de puține ori despre viața sa. Cu toate acestea, prezentatoarea și-a deschis recent sufletul și a vorbit în cadrul unei emisiuni despre marile provocări din carieră, dar mai ales despre suferințele din spatele celebrității. Vedeta a mărturisit că drumul până la succes a fost unul extrem de greu și a avut de luptat cu prejudecățile multora. Vedeta a dezvăluit cum a fost primul ei interviu de angajare în televiziune.

,,Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul.

Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy».

Imaginea vinde. O știre o auzi și la radio. Prima dată când deschizi televizorul te captează imaginea. Trebuie să fii un om frumos. Trebuie să fii un om care atrage.”, a declarat aceasta.

În pofida provocărilor și momentelor grele din plan profesional, Simona Țăranu și-a construit o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de public. Știrista se declară o femeie împlinită și în viața privată și este mai fericită ca oricând alături de soțul ei. Prezentatoarea se afișează destul de rar la evenimentele mondene și își ține familia departe de ochii curioșilor.

O prezență discretă în lumea mondenă este și Diana Enache de la Pro Tv. Celebra știristă vorbește de puține ori despre căsnicia sa, însă are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață. De un succes uluitor în carieră se bucură și Sabrina Preda. Jurnalista se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv.

Ce suferințe ascunde frumoasa prezentatoare

Simona Țăranu se declară o femeie împlinită la vârsta de 34 de ani. Frumoasa prezentatoare de știri radiază de fericire și se mândrește cu soțul ei care o răsfață mereu. Dincolo de împlinirile profesionale și cele din plan amoros, vedeta ascunde o mare sufeirnță.

Simona Țăranu și-a pierdut bunicul chiar în perioada în care urma să se căsătorească și a suferit enorm după dispariția celui care o îndrăgea atât de mult. Știrista a mărturisit că a fost la un pas de depresie după ce bunicul ei, preot, a încetat din viață.

,,În 2016, fix cu trei luni înainte de cununia noastră religioasă, bunicul meu a făcut un stop cardiac, trebuia să ne cunune. Și a murit. A căzut din picioare și a murit. A fost cel mai negru moment. (…)

După o săptămână și ceva, colegii au fost foarte înțelegători, cumva, parcă am dus împreună această durere, dar în momentul în care m-am întors a fost foarte greu, pentru că eram umflată de plâns la față. A fost foarte greu, aveam mult machiaj. (…) A fost foarte greu, îmi venea să plâng în direct. De multe ori aveam ochii în lacrimi, dar încercam să mă gândesc la cu totul și cu totul altceva. Nici cununia religioasă nu a fost ce trebuie pentru că, îmi pare rău, am făcut-o de gura familiei.”, a mărturisit vedeta.

Cu toate că a trecut prin multe momente grele, Simona Țăranu și-a păstrat optimismul și se bucură din plin de viață. Știrista are o căsnicie frumoasă alături de partenerul ei și își dorește foarte mult să devină mamă.

La vârsta de 34 de ani, Simona Țăranu are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohotn și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Comentarii
  • De acolo de sus, Parintele vegheaza in continuare asupra ta. Si cu siguranta, este foarte mandru de implinirile tale! Felicitari si mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024