Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin! Cei doi sunt împreună de două decenii

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin! Cei doi sunt împreună de două decenii

28 sept. 2023, 10:06,
în Radio

Silvia, soția lui Mihai Călin, este împreună cu actorul de 20 de ani, însă atunci când s-au cunoscut nu i-a dat nicio șansă acestuia. Numai că destinul lor a fost să fie împreună, cei doi fiind binecuvântați cu un copil, pe nume Matei. În ceea ce o privește pe soția lui Mihai Călin, aceasta este o femeie foarte frumoasă, dar și extrem de talentată.

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică, iar aceasta pare să fie și deviza actorului Mihai Călin. Acesta are o soție superbă, care îi este alături de 20 de ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor este, parcă, mai puternică pe zi ce trece.

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin

Mihai Călin și Silvia s-au cunoscut în urmă cu 20 ani, atunci când actorul a zărit-o pe aceasta într-un restaurant. Chiar dacă Silvia i-a atras atenția, o perioadă bună de timp nu a vrut să aibă nimic de-a face cu el, pe motiv că îl considera arogant.

Destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească șase luni mai târziu, la Facultatea de Teatru, acolo unde actorul era asistent, iar Silvia era studentă la Coregrafie. Acela a fost momentul în care au început ușor-ușor să vorbească, să se cunoască și să devină prieteni. O prietenie care, ulterior, s-a tranformat într-o frumoasă poveste de iubire.

Au trecut două decenii de atunci, iar cei doi au o relație cum nu se poate mai bună, iar totul se datorează comunicării care există între ei. Chiar dacă de cele mai multe ori se întâlnesc doar seara, Mihai Călin și Silvia vobesc, povestesc și își dedică timp unul altuia.

Silvia l-a făcut tată de băiat pe Mihai Călin

Silvia, partenera de viață a actorului, l-a făcut pe Mihai Călin tată de băiat. Cei doi îl au împreună pe Matei. O femeie foarte frumoasă, dar și extrem de talentată, în prezent, aceasta este coregrafă la teatru. Însă pentru Mihai Călin și soția sa, băiatul lor Matei înseamnă totul.

„Toata acestă experienţa te transformă prin simplul fapt al apariţiei copilului: însemnă că din acel moment nu mai formezi un cuplu, ci o familie. Din acel moment, atenţia se îndreaptă şi către cel mic, eşti mai responsabil. Sunt acelaşi om, singura diferenţă este că ne-am «îmbogăţit». Mă bucur de viaţa în trei”, spunea în urmă cu ceva timp Mihai Călin.

Născut pe 16 august 1968, actorul Mihai Călin a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București în anul 1994. În același an și-a făcut debutul în film, în pelicula Pepe și Fifi. În 1995, s-a alăturat postului de televiziune ProTV care tocmai fusese înființat, prezentând pentru scurtă vreme emisiunea matinală alături de Florin Călinescu, apoi emisiunea concurs Știi și câștigi. Ulterior, a mai fost gazda emisiunilor Roata norocului, între 1997 și 1999, și Superbingo, în 2001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024