Prima pagină » National » Cine este și cum arată Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre

Cine este și cum arată Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre

20 mai 2020, 16:00,
Elena Nicoleta BUJOR, în National

Roxana Valentina Mihalache, actuala soție a lui Radu Ștefan Mazăre îi este alături fostului primar al Constanței de aproximativ două decenii. Aceasta a fost model, iar în prezent este designerul Casei de Modă „Pallugio”. S-a căsătorit în Penitenciarul Rahova din Capitală cu fostul edil pe data de 10 iulie 2019. Tânăra l-a însoțit pe fostul edil tocmai în Madagascar, acolo unde se acundea din cauza faptului că era urmărit internaţional. În perioada aceea, aceştia au construit un resort şi l-au administrat.

Inițial, fostul edil a dorit să se căsătorească pe data de 5 iulie, atunci când împlinea vârsta de 51 de ani, însă acest lucru nu a fost posibil. Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10.

„Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori”, a mai spus fratele fostului primar.

Cine este Roxana Mihalache

Roxana Valentina Mihalache, în vârstă de 32 de ani, este designerul Casei de Modă „Paluggio”. Tânăra a fost model, însă a renunţat la cariera sa pentru actualul său soţ, Radu Ştefan Mazăre.

Roxana s-a ocupat de-a lungul timpul de crearea costumelor pe care Radu le purta la carnavalele organizate de municipalitatea constănțeană. Acesta a purtat costume ce-l ilustrau pe Cezar, Ştefan cel Mare, Ramses sau chiar un simplu salvamar.

Numele casei de modă nu a fost ales la întâmplare, ci după porecla de „pălugă” a Roxanei. Radu Mazăre o alinta aşa frecvent pe iubita sa, datorită înălţimii sale.

Întreaga gamă de ţinute create pentru Mazăre erau caracterizate de extravaganţă, autenticism şi calitatea ridicată a materialelor utilizare. Soţia lui Radu Mazăre a fost tocmai în Nigeria, Africa pentru a se documenta şi a crea piese excepţionale.

Când şi unde s-au căsătorit

Roxana Valentina Mihalache și Radu Ștefan Mazăre și-au unit destinele pe data de 10 iulie 2019. Cuplul a spus răspicat „DA” chiar în Penitenciarul Rahova din București. Roxana a relatat că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie de fostul edil.

 „Nu m-am așteptat. Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”.

Întregul eveniment a fost tratat ca o vizită normală, fără a avea posibilitatea să se sărbătorească ceremonia. Având în vedere că Mazăre nu avea posibilitatea să achiziţioneze tot timpul produse de la magazinul închisorii, nu au fost aduce nici prăjituri.

Mirii nu au avut naşi de cununie, iar vestimentaţia a fost una simplă. Singurul martor a fost chiar fratele fostului. edilului.

“Fără alcool și fără fotografii făcute de civili. Nimeni nu are voie să intre cu nici un fel de aparatură foto sau video. Toate pozele, și acela într-un număr mai restrâns, vor fi făcute de un ofițer de penitenciar”, a transmis purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

După oficierea căsătoriei, Radu Mazăre a avut ocazia să depună o cerere pentru a sta cu soția sa timp de 48 de ore la camera intimă, așa cum permite regulamentul închisorii.

“După oficierea cununiei, Mazăre și soția lui nu intră imediat în camera intimă. De acest drept vor beneficia doar după ce solicitarea depusă de deținut își va urma cursul administrativ. Adică după ce va fi aprobată. Abia apoi va fi programat și anunțat când este locul liber”, au adăugat sursele citate.

Condamnarea lui Radu Mazăre

Se împlineşte un an de când Mazăre a fost extrădat din Madagascar și adus sub escortă în România. Extrădarea a avut loc pentru a executa o condamnare de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

Radu Mazăre a depus o cerere de transfer de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Slobozia. Motivul este acela ca familia fostului primar nu poate veni să-l viziteze mai des din cauza distanţei prea mari, dar şi că Radu ispăşeşte pedeapsa în regim închis.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână tot în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *