Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este și cum arată fratele lui Theo Rose? Radu a împlinit 32 de ani

Cine este și cum arată fratele lui Theo Rose? Radu a împlinit 32 de ani

23 ian. 2022, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose se numără printre cele mai iubite artiste din România, iar aceasta s-a făcut ramarcată prin prisma sincerității ei de care a dat dovadă de-a lungul timpului, mai ales atunci când a venit vorba de viața sa privată.

Ei bine, însă, dacă pe părinții artistei îi știe o țară întreagă, dar bineînțeles, și pe sora sa la fel, foarte mulți dintre admiratorii cântăreței nu știu cine este și cum arată, Radu, celălalt frate al lui Theo Rose.

Radu, fratele lui Theo Rose, a împlinit astăzi 32 de ani

Fratele lui Theo Rose, Radu, stă pe cât se poate de departe de lumina reflectoarelor, fiind la polul opus față de surorile lui care au cariere în acest domeniu.

Cu toate acestea, recent, Theo Rose a postat mai multe videoclipuri cu Radu, asta pentru că toată familia l-a sărbătorit pe tânăr, căci astăzi, 23 ianuarie, acesta a împlinit vârsta de 32 de ani.

Theo Rose i-a făcut câteva urări publice fratelui ei, iar aceasta a filmat mica petrecerea pe care tânărul a dat-o în cinstea aniversării lui.

„Pe 23 face 32. Frățiorul meu”, a fost mesajul lui Theo Rose, alături de o poză cu fratele său, Radu.

De asemenea, într-un alt videoclip postat pe InstaStory, Theo Rose a ținut să-l laude pe fratele său și atunci când l-a prezentat internauților, vedeta a specificat că Radu este ”cel mai tare frate din România”.

„E ziua lui. Am cel mai tare frate din România, nu mai exista ca el, cel mai mare haz posibil.”, a mai zis arista.

Theo Rose și-a făcut planuri de nuntă

Cunoscuta artistă este într-o relație de mai bine de patru ani cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, iar cei doi amorezi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ei bine, cu toate acestea, mulți dintre fanii lui Theo Rose ar vrea să o vadă pe artistă în rochie albă de mireasă și nu de foarte puține ori, admiratorii ei au asaltat-o cu întrebări legate de o posibilă căsătorie.

Ei bine, însă, vedeta a specificat în nenumărate rânduri că mai așteaptă pentru a face acest pas, dar cu toate acestea, Theo Rose a oferit câteva mici detalii despre cum și-ar dori să arate nunta sa.

„ Să văd după primii doi (n.r. copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea.  Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a dezvăluit Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *