Prima pagină » Cancan » Cine este și cum arată fosta soție a lui Marius Moise, de la “Insula Iubirii”. Aceștia au fost căsătoriți în urmă cu nouă ani

Cine este și cum arată fosta soție a lui Marius Moise, de la “Insula Iubirii”. Aceștia au fost căsătoriți în urmă cu nouă ani

16 aug. 2023, 12:52,
BZI.ro, în Cancan

Marius Moise a devenit cunoscut în urma reality show-ului „Insula Iubirii”, de la Antena 1, iar tot mai multă lume se întreabă cine este și cum arată fosta lui soție.

Cei doi parteneri și-au unit destinele acum 9 ani și au o fetiță împreună.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Marius Moise

Concurentul de la “Insula Iubirii” a organizat o nuntă la care Adrian Minune și alți artiști din România au susținut un adevărat spectacol, aducând bucurie în rândul invitaților.

Din cauza unor neînțelegeri, Marius Moise și Andreea Denisa Vlad au luat decizia de a divorța. Cei doi foști parteneri au o fiică împreună, iar concurentul de la “Insula Iubirii” se implică activ în creșterea și îngrijirea acesteia.

Ce regretă Marius Moise după participarea la “Insula Iubirii”

În urmă cu câteva zile, Marius Moise a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii lui de pe pagina personală de Instagram. Un internaut l-a întrebat dacă i se pare normal comportamentul pe care l-a avut pe insulă.

Fără a sta prea mult pe gânduri, concurentul de la Insula Iubirii a transmis într-un anume fel faptul că regretă ce a făcut în emisiune.

„Sincer, acum când stau să mă gândesc, de fapt, acolo nu conștientizam că am făcut așa de multe lucruri greșite. Acum că mă uit bine la emisiune, mă minunez și eu și nu mă simt chiar ok, dar nu, nu mi se pare normal”, a scris el atunci pe InstaStory.

Ispita Maria Ilioiu, participantă la “Insula Iubirii”, a vrut să se sinucidă

Maria Ilioiu a declarat că a suportat numeroase „mizerii” la filmări și că de 2 luni de zile este o cu totul altă persoană.

„Am avut foarte supărări în viața asta. Vorbesc foarte greu, pentru că am luat pastile. Sper că am luat destule, mi s-a luat de mizeriile vieții. Antena 1, „Insula Iubirii„, m-a denigrat și am fost pusă în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată.

Am fost umilită, înjosită, denigrată, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut. N-am putut să spun. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Mă simt așa de peste 2 luni de zile, sufăr de depresie cu anxietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *