Prima pagină » Cancan » Cine este și cu ce se ocupă Remus Boroiu de la Survivor România 2023. Fratele acestuia este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România

Cine este și cu ce se ocupă Remus Boroiu de la Survivor România 2023. Fratele acestuia este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România

06 ian. 2023, 08:16,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume este dornică să afle cine este și cu ce se ocupă Remus Boroiu de la Survivor România 2023. Acesta a acceptat noua provocare din cariera sa și este concurent în echipa Faimoșilor alături de alte vedete îndrăgite de publicul autohton. Remus Boroiu nu este străin de lumina reflectoarelor, acesta participând în trecut la alte emisiuni faimoase precum Ferma și Ninja Warrior România. Puțini sunt cei care știu că fratele acestuia este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România.

Cine este și cu ce se ocupă Remus Boroiu de la Survivor România 2023

Remus Boroiu se află printre concurenții noii ediții Survivor România 2023. Acesta este antrenor de fitness și campion la bodybuilding, la fel ca fratele său celebru, faimosul burlac Andi Constantin. Remus Boroiu este mai mare ca Andi cu 4 ani, iar de la acesta a luat pasiunea pentru culturism și competiții sportive.

Fratele lui Andi Constantin are 34 de ani și este deținătorul mai multor afaceri de succes. Acesta este antrenor, antreprenor și influencer. Mai mult, Remus Boroiu a fost desemnat de 10 ori campion național la fitness, fiind mândru de fizicul său și de realizările profesionale. În mediul online, concurentul din echipa Faimoșilor vinde planuri de nutriție și articole sportive, bucurându-se din plin de succes. Participarea la Survivor România 2023 a venit ca o nouă provocare pentru Remus Boroiu, iar acesta este încrezător că va face față cu brio competiției.

„Merg la Survivor cu gândul să mă întorc cu premiul cel mare, bineînțeles, însă nu sunt atașat de ideea asta și mă voi bucura de experiență, indiferent cât voi sta acolo. Știu exact cum o să resimtă corpul meu lipsa de nutrienți. O singură dată am stat în junglă pentru 7 zile. Am stat fără mâncare și beam doar apă de izvor. Am rămas surprins să văd ce energie am, deci, se poate.”, a declarat acesta.

Pe lista concurenților faimoși se află și tânărul milionar Sebastian Dobrincu. Acesta deține o avere impresionantă și se bucură de succes în afaceri. Tânărul face furori pe Instagram și este extrem de apreciat de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.

Ce spune faimosul concurent despre fratele său celebru, Andi Constantin

Remus Boroiu este fratele lui Andi Constantin, celebrul burlac. Cei doi se înțeleg de minune și au aceeași pasiune, sportul. Ambii sunt antreprenori de succes și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Recent, Remus Boroiu a oferit câteva detalii inedite despre viața sa privată și provocările de care are parte zilnic.

„Sunt un om complex și dornic de a evolua pe toate planurile. Sparg multe stereotipuri, sunt acel bodybuilder care în afară de muşchi, are şi minte. În perioada asta, cel mai dificil lucru pentru mine va fi să mă obişnuiesc cu alimentaţia, eu trebuie să-mi păstrez masa musculară şi de aceea am o alimentaţie hiperproteică şi diversificată. (…)

Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înțeles de mic asta.”, a precizat acesta.

Remus Boroiu, fratele lui Andi Constantin, este unul dintre concurenții faimoasei competiții Survivor România 2023. Tânărul este încrezător că va face față provocărilor și va cuceri publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *