Prima pagină » Cancan » Cine este și cu ce se ocupă Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu. Tânărul nu este străin de lumea filmului

Cine este și cu ce se ocupă Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu. Tânărul nu este străin de lumea filmului

08 oct. 2024, 11:39, 1 ,
Radu Vasiluță în Cancan

Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu, a fost alături de familie, trup și suflet, la nunta sorei sale mai mari cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi sunt foarte apropiați și nu ratează nicio ocazie să-și arate dragostea și susținerea unul față de celălalt. Dacă anul trecut, în 2023, Petru Bîrlădeanu s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, în weekend a fost rândul Monicăi să-și pună pirostriile.

Puțină lume știe că Monica Bîrlădeanu are un frate, Petru, cu 6 ani mai mic. Acesta a împlinit 39 de ani în septembrie, iar anul trecut, în august, s-a căsătorit, la nuntă participând, cum altfel, și sora lui mai mare, potrivit LPF.

Petru și Monica au o relație foarte apropiată

În septembrie, când a fost ziua lui Petru, iar actrița nu a pierdut ocazia de a-l arăta tuturor și a-i transmite un mesaj „de soră mai mare”. Un mesaj la care Petru a reacționat imediat, o dovadă că relațiile dintre ei sunt cum nu se poate mai frumoase.

În august 2023, Petru Bîrlădeanu își punea pirostriile alături de aleasa inimii sale, Cristina Elena. Atunci Monica a împărtășit cu mare bucurie evenimentul deosebit din familia lor.

„Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui să ne pozam și să-l postez, că se întâmplă mai pe seară… Așa că las aici câteva momente mai recente cu iubitul meu frate, omul cel mai mișto pe care îl cunosc (până de curând, ha:)): devotat, loial, talentat și cu o sensibilitate tare faină.

Am crescut împreună, am trecut prin adolescență, ne-am mutat la București împreuna, apoi am traversat epoci și ere diferite în viața fiecăruia. Dar ne-am avut unul pe altul și eu una, am înteles și prin el ce valoroasă e familia.
Love youuuu!!!
Your sis’”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

În scurt timp, Petru a reacționat la mesaj, profund emoționat: „Aaaaaaawwwww 😍😍😍❤️❤️❤️😢😢😢 mulțuuumeeeesc!!! Esti tot ce și-ar dori un frate de la o soră, ești tot ce și-ar dori un om de la viață: un prieten, un îndrumător, un model de urmat! Te iubesc mult, mult, mult!!!”, a spus Petru în comentariile postării.

Cine este și cu ce se ocupă Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu

Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu, este născut în anul 1985. Acesta este la fel de frumos ca și îndrăgita vedetă și activează tot în domeniul artistic.

Meseria sa principală este cea de inginer de sunet, dar este şi compozitor de muzică, atât pentru filme, cât şi pentru cântăreţi celebri. Cât despre aleasa inimii sale, Cristina Elena, cu care s-a căsătorit pe 27 august 2023, aceasta deține un salon de coafură.

Cât despre relația dintre Petru și Monica, tânărul recunoaște că nu ar fi bănuit că sora lui are stofă de actriță, însă timpul i-a dovedit că se înșală.

„Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea”, mărturisea Petru Bîrlădeanu în urmă cu ceva timp.

Și dacă anul trecut a fost momentul în care Monica a dansat și s-a distrat la nunta fratelui ei, iată că în weekend s-au inversat rolurile. De data aceasta a fost rândul lui Petru să ia parte la nunta Monicăi Bîrlădeanu, care a făcut cununia religioasă cu Valeriu Gheorghiță.

Comentarii
  • Un fost pompier. Iar Monica, fosta chelnerita la terasa „Rapa Galbena”. Locuiau impreuna cu mama lor intr-un apartament confort 2, pe langa piata de la Tigarete. Niciunul din ei nu vor sa isi aminteasca de zilele alea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`