Cine este și cu ce se ocupă George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Cei doi s-au logodit după doar 1 lună și jumătate de relație

29 iul. 2022, 19:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit după nici 2 luni de relație. Logodna a avut loc într-o biserică din București. Prezentatoarea TV s-a despărțit de artistul grec Nikos Papadopoulos în iunie 2021, după mai mulți ani de relație.

Adrian Bahmuțeanu a mărturisit că a fost o slujbă de binecuvântare. La ceremonia de logodnă au participat doar oamenii dragi celor doi și băieții lor. Vedeta are doi fii, Eduard și Maximus, iar partenerul ei are un fiu din altă relație.

„În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la „Xtra Night Show”.

Cine este și cu ce se ocupă George, iubitul Adrianei Bahmuțeanu

George locuiește în Statele Unite ale Americii din 1999, lucrează în domeniul imobiliar, iar pe Adriana a cunoscut-o prin intermediul lui Carmen Harra. Adriana și George s-au logodit după doar 1 lună și jumătate de relație.

Copiii Adrianei Bahmuțeanu au avut o părere bună cu privire la logodnă, ba chiar au spus că abia așteaptă și nunta.

„Foarte bine (n.red.: au reacționat), să știi că s-au bucurat. Chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a spus că urmează și cununia civilă și o petrecere frumoasă la care o să participe mai multe persoane, însă aceasta spune că o să fie făcută mai târziu, deoarece trebuie planificată din timp pentru a evita agitația.

„Ne-am simțit foarte bine, pentru că, de fapt, asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. (…) Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație”, a mai declarat Adriana la Antena Stars, potrivit Spynews.

Adriana Bahmnuțeanu și George își doresc să devină părinți

Despre un alt copil, prezentatoarea a spus că mai vrea unul pe care să îl crească împreună cu soțul ei și băieții lor.

„Da, aș avea răbdare (n.red.: cu un alt copil), asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a mai declarat prezentatoarea, tot la Antena Stars.

Prezentatoarea TV s-a căsătorit pentru prima dată la doar 18 ani și a spus că soțul ei era un bărbat violent nu doar cu ea, ci și cu părinții lui.

„A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau că o să-mi facă ceva rău”, declara Adriana în noiembrie 2021, în emisiunea „În Oglindă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *