Prima pagină » Cultural » Cine este și cu ce se ocupă Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. „Amândoi ne dorim o familie și copii…”

Cine este și cu ce se ocupă Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. „Amândoi ne dorim o familie și copii…”

24 mai 2023, 09:21,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este și cu ce se ocupă Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Fotbalistul și-a oficializat de curând relația cu focoasa lui parteneră, însă preferă să își trăiască povestea de dragoste cât mai departe de lumina reflectoarelor. Andreea Roșca nu este străină de lumea mondenă, iar în carieră se bucură de un succes răsunător în domeniul imobiliar. Iată ce spune iubita lui Adrian Cristea despre căsătorie și copii.

Cine este și cu ce se ocupă Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea

Adrian Cristea este cunoscut în showbiz-ul autohton ca un mare cuceritor. Fostul fotbalist s-a iubit cu femei celebre din România, iar poveștile de dragoste controversate i-au adus și mai multă celebritate. Acesta a recunoscut recent că formează un cuplu cu Andreea Roșca. Focoasa șatenă este o femeie de afaceri de succes și a lucrat mulți ani în Dubai, unde a dat lovitura în domeniul imobiliar. Andreea Roșca radiază de fericire alături de noul ei iubit și are planuri mărețe de viitor împreună cu acesta.

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună.”, a declarat aceasta.

Andreea Roșca și Adrian Cristea formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Cei doi au recunoscut recent că au o relație și nu se mai ascund de ochii curioșilor.

Ce spune focoasa șatenă despre afacerea pe care o deține

Andreea Roșca este de profesie jurist, iar după absolvirea facultății a lucrat în calitate de consilier la cea mai mare societate de construcții din Transilvania. În perioada pandemiei, iubita lui Adrian Cristea a locuit în Dubai și a dat lovitura în afaceri. Aceasta a fost consultant la o agenție imobiliară. Tânăra este pasionată de sport și călătorii, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori.

Vedeta deține o afacere și împreună cu actualul partener de viață și se bucură din plin de succes. Andreea Roșca este extrem de activă în mediul online și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. Deși are parte și de critici din partea internauților, iubita lui Adrian Cristea nu ține cont de replicile dure ale unora.

„Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să îți scadă curajul de a fi tu însuți.”, a precizat focoasa șatenă.

O altă vedetă care pozează sexy ori de câte ori are ocazia și se bucură din plin de succes la vârsta sa este Otilia Bilionera. Artista are un trecut amoros tumultuos, însă își asumă fiecare capitol din viața sa. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Andreea Roșca și Adrian Cristea au recunoscut că au o relație și nu se mai ascund de ochii curioșilor. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`