Prima pagină » Cultural » Cine este și cu ce se ocupă Andra Petrescu. Frumoasa vedetă a fost la un pas să renunțe la televiziune

Cine este și cu ce se ocupă Andra Petrescu. Frumoasa vedetă a fost la un pas să renunțe la televiziune

30 mai 2023, 09:39,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este și cu ce se ocupă Andra Petrescu. Prezentatoarea de știri ascunde o poveste de viață impresionantă, dar evită să vorbească prea des despre omul din spatele celebrității. Andra Petrescu are o carieră de succes și face furori de ficare dată când apare în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu de ce frumoasa vedetă a fost la un pas să renunțe la televiziune.

Cine este și cu ce se ocupă Andra Petrescu

Andra Petrescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta atrage privirile tuturor la pupitrul știrilor de la Antena 1 și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este extrem de discretă și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că Andra Petrescu a fost la un pas să renunțe la cariera în televiziune, însă a revenit după o pauză de câțiva ani. Aceasta s-a retras mult timp din lumea mondenă  din dorința de a-și găsi liniștea.

,,Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine. M-am dus într-o căutare de sine, într-o redescoperire. Hotărâsem să renunț la televiziune și să găsesc un alt drum, mai potrivit pentru mine. A urmat un drum anevoios, foarte greu, care m-a maturizat. Până acolo am avut foarte multe hopuri de urcat. Eram ca o barcă pe apă fără direcție. Până am reintrat în TV am avut nevoie să mă pierd ca să mă regăsesc. (…)

La început mă afectau știrile, eram acolo cu publicul. După o perioadă de timp te detașezi. Încă mă mai emoționează știrile cu violență asupra animalelor sau despre bătrâni. Acolo nu am reușit să mă detașez.”, a declarat știrista.

Andra Petrescu se dedică în prezent profesiei sale și se declară o femeie împlinită. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Și celebra Monica Ghiurco ascunde o biografie impresionantă. Aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului.

Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă

Andra Petrescu este rezervată în declarații când vine vorba de planul amoros. Știrista a mărturisit că este singură, însă crede cu tărie că își va întâlni jumătatea. Aceasta a mai precizat că își dorește să își țină familia departe de ochii curioșilor. Extrem de discretă este și colega ei de breaslă, Alessandra Stoicescu. Prezentatoarea de știri de la Antena 1 are un soț care o răsfață și un copil care o face fericită.

Andra Petrescu a oferit recent câteva detalii din viața sa privată și a recunoscut că deocamdată nu are o relație.

„Îmi place să iubesc și să fiu iubită și mă simt binecuvântată să am atât de mulți oameni în viața mea cu care am construit relații sincere de iubire. Dacă mă întrebi însă de partener de viață… încă nu ne-am găsit.”, a precizat aceasta.

Andra Petrescu are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Știrista se bucură din plin de aprecierea publicului, dar este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *