Prima pagină » Cancan » Cine este Sensy: Totul despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este Sensy: Totul despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

29 oct. 2021, 13:14,
BZI.ro, în Cancan

Sensy este una dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Ea este o prezență discretă în mediul online, însă cu o mare influență asupra urmăritorilor.

Sensy, în vârstă de 31 de ani, luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”, alături de Rux, Anda Adam, Mădălina Pamfile, Viviana Sposub, Ioana Filimon, Raluca Dumitru și Nicoleta Dragne. În ciuda replicilor acide ale colegelor și criticilor aduse de jurați, Sensy a rămas în competiție, datorită fanilor. Aceștia o susțin și o votează, pentru a o încuraja să meargă mai departe.

sensy

Cine este Sensy

Sensy are o experiență de peste 15 ani în mediul online. Încă din anul 2009, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a descoperit farmecul rețelelor sociale, lucrând cu branduri și promovând diverse produse. De-a lungul timpului, Sensy a jonglat cu mai multe domenii, de la lifestyle, fashion, până la beauty și chiar food.

În cadrul unui interviu acordat elle.ro, Sensy a dezvăluit principiile după care se ghidează în viață. Ea a spus că unele dintre acestea au împiedicat-o să ajungă mai sus decât este acum.

„Cred că am cam multe valori morale în viață, poate unele dintre ele m-au împiedicat să ajung mai sus decât sunt acum, nu suport falisitatea, răzbunarea și trădarea. (…)

Cred în oameni și în schimbare, câteodată mă dezamăgesc așteptările pe care mi le fac despre anumiți oameni, sunt uneori superficială și nu-mi place să pierd timpul cu ceva ce nu-mi face plăcere, iar dacă vorbim de estetică, consider că am îmbunătățit cum am putut acest lucru și îmi place să cred că pot deveni cea mai bună versiune a mea’, mărturisea Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Cum a luat naștere numele de „Sensy”

Concurenta emisiunii de la Kanal D a vorbit pe blogul său despre cum a apărut numele de „Sensy” și ce reprezintă.

„Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?’, a dezvăluit Sensy chiar pe blogul ei.

sensy

Sensy: „Atunci când ești pozitiv, universul lucrează în favoarea ta”

Sensy a mărturisit care este secretul ei, când vine vorba de optimism și stare de bine.

„’Cum reuşeşti să fii atât de pozitivă şi puternică?’…Voi începe cu începutul, copilăria şi educaţia de acasă au un rol foarte important, am văzut cu siguranţă asta la mama şi am admirat-o mereu pentru cât de puternică este şi cum răzbeşte peste toate, dar să ştiţi că şi autoeducaţia este la fel de importantă şi încă o chestie pe care din păcate am descoperit-o recent, dar mă bucur tare că am înţeles-o şi mi-ar plăcea să înţelegeţi şi voi: atunci când vezi doar partea plină a paharului, viaţa în roz sau cum vreţi voi să îi spuneţi, atunci când eşti pozitiv, universul lucrează în favoarea ta, Karma chiar exista şi funcţionează.

Fă un exerciţiu, încarcă-te cu pozitivitate, fă bine celor din jur, iartă, dăruieşte, fii bun, să vezi cum ţi se întorc toate înzecite, începi de acum şi ne auzim peste 6 luni să îmi spuneţi cum mai este viaţa voastră.

Mulţi vor încerca să îţi spună cine eşti şi să te tragă în jos, dar nu uita că doar tu poţi decide asta! Eşti puternic şi ei ştiu, tocmai de aceea vor să te doboare!”– a spus Sensy.

sensy

Motivul care a adus-o la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Sensy a declarat că experiența „Bravo, ai stil!” o va face să iasă din zona de confort.

„Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities’ mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere”, a precizat Sensy.

sensy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *