Prima pagină » Cancan » Cine este Sebastian Coțofană – Tânărul prezentator care a devenit un youtuber faimos

Cine este Sebastian Coțofană – Tânărul prezentator care a devenit un youtuber faimos

25 feb. 2022, 10:09,
BZI.ro, în Cancan

Sebastian Coțofană este un tânăr carismatic cu talent actoricesc care a devenit cunoscut prin numeroasele show-uri legate de muzică pe care le-a prezentat. În prezent, acesta și-a dezvoltat propria sa emisiune, „Poliția Muzicii” pe canalul său de Youtube.

sebastian cotofana la politia muzicii

În prezent, acesta și-a dezvoltat propria sa emisiune, „Poliția Muzicii”

Cine este Sebastian Coțofană

Tânărul este născut pe data de 22 aprilie 1988, ceea ce înseamnă că este zodia taur. Curând, acesta va împlini 34 de ani. Conform profilului său de Facebook, Sebastian Coțofană a urmat cursurile facultății Școala Națională de Studii Politice și Administrative, pe specializarea Comunicare și Relații Publice și a făcut parte din promoția 2007. Mai târziu, a studiat și în Germania la Westfälische Hochschule.

Prezentatorul s-a născut și a copilărit în Constanța, precum alte personalități românești, cum ar fi Simona Halep, Liviu Vârciu, Gheorghe Hagi, Alexandra Stan. Cântăreața s-a pozat goală, iar apoi s-a căsătorit în secret.

Sebastian Coțofană a lucrat la Radio Zu ca entertainer încă din anul 2008, unde a stat aproximativ 8 ani. În 2014, pe când încă lucra la radio, a trecut și la televiziune, la postul ZU TV. Acesta a renunțat la ambele job-uri în aceeași perioadă, februarie 2016.

În prezent, Coțofană prezintă emisiunea „Dimineața Blană” în fiecare zi de luni până vineri, la PROFM, alături de colega sa, Veve. Pe lângă acest lucru, prezentatorul s-a apucat și de Youtube. Acesta are propria sa emisiune pe canalul de Youtube care-i poartă numele. Emisiunea este numită „Poliția Muzicii”, iar acesta face tot felul de vlog-uri în care critică greșelile artiștilor din anumite clipuri video muzicale (de exemplu, „Greșeli în Cabron & Theo Rose – Fructul interzis) sau în care vorbește despre ce s-a mai întâmplat în lumea muzicii. Acesta a ajuns să aibă 322 de mii de abonați.

„SALUTARE! Pe acest canal veti gasi POLITIA MUZICII, OMUL STRAZII, PASARE CALATOARE si alte vloguri. Daca te-ai abonat, nu uita sa apesi si clopotelul! Let’s have fun!”, a scris Coțofană ca descriere pentru canalul său de Youtube.

sebastian cotofana gesticuland incruntat

Tânărul este născut pe data de 22 aprilie 1988

Cum și-a început tânărul cariera

Sebastian Coțofană nu a știut dintotdeauna că acesta este drumul lui în viață. După spusele sale, această carieră a început întâmplător. Tânărul avea în plan doar să facă facultatea la București, însă ajuns acolo mulți colegi i-au spus cât în glumă, cât în serios faptul că are „voce de radio”. Acesta a cochetat cu ideea, iar astfel a ajuns să aplice pentru un post la un radio online. De aici a început totul pentru Coțofană. După aproximativ un an de la mutarea sa în București, acesta a mers la un interviu pentru postul Radio ZU, care abia se înființa. După cum bine știm, tânărul a obținut job-ul și de aici a pornit ascensiunea sa în lumea radioului și a televiziunii.

cotofana si veverita

După aproximativ un an de la mutarea sa în București, acesta a mers la un interviu pentru postul Radio ZU

Care este părerea tânărului despre cariera sa

La doar 27 de ani, Sebastian Coțofană a ajuns să aibă propria sa emisiune la Radio Zu. Acesta a trecut prin nenumărate provocări până în acel punct, inclusiv munca în ture de noapte cât încă urma cursurile unei facultăți. Acesta a evoluat treptat, însă după câțiva ani de prezentat la postul Radio ZU, tânărul a preferat să se retragă și așa s-a născut emisiunea „Poliția Muzicii” de care consideră că îl reprezintă mult mai bine.

„…cred că puştiul Sebastian, de 15 ani, care juca fotbal în curtea Liceului „Traian“ în urmă cu mulţi ani, e mândru de ceea ce a realizat „aproape bărbatul“ din ziua de azi”, a declarat vloger-ul cu ceva timp în urmă.

Așadar, Sebastian Coțofană a intrat în lumea radio-ului fără să știe ce impact va avea mai târziu asupra acesteia. În prezent, prezintă la PROFM și la Poliția Muzicii.

cotofana si veverita

În prezent, prezintă la PROFM și la Poliția Muzicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *